Vicepresedintele CJ, Lucian Morar, luat la rost pentru ca circula cu masina Primariei Ulmeni

lucian-morarVicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar, a fost luat la rost in plenul sedintei Consiliului Judetean, care a avut loc marti, 23 august.

Consilierul liberal Calin Bota a semnalat aceasta situatie, afirmand ca Primaria din Ulmeni are si ea anumite necesitati in privinta transportului auto.

“Cum se face ca pentru deplasarea unui vicepresedinte al Consiliului Judetean e nevoie sa se utilizeze o masina a unei alte autoritati publice locale din acest judet, care sunt  convins ca are si ea niste necesitati, pentru ca atunci cand acel vicepresedinte era primar si a semnat acel referat de achizitie a autoturismului s-a justificat necesitatea pentru a asigura buna desfasurare a activitatii la acea unitate administrativ teritoriala, nu la nivel de judet Maramures”, a punctat Calin Bota.

In replica, presedintele Gabriel Zetea a spus ca masina pe care Consiliul i-a pus-o la dispozitie lui Lucian Morar se afla in reparatii si pana atunci va circula cu masina de la Ulmeni, lucru cu care a fost de acord, printr-o hotarare, si Consiliul Local din orasul maramuresean.

“De-a lungul timpului, Consiliul Judetean Maramures a ajutat foarte mult autoritatile locale si o sa facem acest lucru in continuare. Atata vreme cat parcul auto al Consiliului Judetean Maramures este descompletat, avand in vedere problemele tehnice ale masinilor, legate si de accidentarile lor, si masina pusa la dispozitia domnului vicepresedinte Lucian Morar nu era disponibila, pentru ca era in reparatii, a facut demersuri  catre autoritatea locala din Ulmeni, lucru care a fost aprobat prin hotararea Consiliului Local din Ulmeni, de a i se pune la dispozitie, pentru o perioada limitata, pana la momentul in care vom reusi sa reparam masina pe care i-am dat-o la dispozitie. Eu cred ca n-a prejudiciat cu nimic, din punctual meu de vedere, bugetul Consiliului Judetean”, a spus Gabriel Zetea.

Lucian Morar a spus ca solicitarea catre Primaria Ulmeni a fost una legala si ca n-a luat masina ca s-o duca acasa.

“Exista o hotarare de Consiliu Local din partea orasului Ulmeni, bineinteles ca institutia Consiliului Judetean va recompensa pentru acest gest Primaria orasului Ulmeni sau pe locuitorii orasului Ulmeni. Eu n-am luat aceasta masina ca sa o duc acasa, sunt intr-o functie publica.

A fost o solicitare normala, totul e legal. Daca se considera ca problema primordiala a judetului Maramures este aceasta, eu spun public ca intr-un termen rezonabil o sa inapoiez orasului Ulmeni acest autoturism ca sa nu-l vaduvesc de o mare pierdere”, a declarat, pentru ZiarMM, Lucian Morar.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

7 Comments

  1. Oana

   Abuz in serviciu din partea d-lui Morar, dar si din partea d-lui Zetea, care ii ia apararea, spunand ca nu-i nimic ilegal! RUSINE!
   NICI NU S-A USCAT BINE CERNEALA PE JURAMANTUL DEPUS CA VA SI DATI LA FACUT ABUZURI !

   Reply
 1. Turturica

  E abuz in serviciu cat incape! Ce nevoie e la Ulmeni de cashqaiul lui Morar din Borsa? Fantastic!!@!!!!

  Reply
 2. tino

  Bai Morar cu kashkay alb sa stii ca te vom vota cu NUp la alegerile din toamna ca nu toNti e prosti si ametiti de Fontalaii tai.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1