Vicepresedintele Doru Dancus sustine sportul maramuresean. Echipament sportiv pentru echipele de fotbal din Maramures, oferite de Consiliul Judetean

Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Doru Dancus alaturi de colegii sai, dar si de reprezentanti ai Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures au distribuit echipamente sportive pentru echipele din Liga a 4-a si a 5-a. Evenimentul s-a desfasurat in baza proiectului „Dezvoltarea activitatii fotbalistice in judetul Maramures la nivel de copii, juniori si seniori”, fiind invitati toti reprezentantii acestor doua Ligi din Maramures.

In acest context, Doru Dancus a aratat ca prezenta reprezentantilor administratiei publice la diverse intalniri organizate, de cei care conduc destinele sportului, au un rost.

Doru Dancus, vicepresedinte CJ Maramures: “Poate uneori va intrebati de ce participam la intalnirile voastre, insa raspunsul este tocmai acesta: obtinerea de finantari. Participarea mea la Adunarea Generala pe care ati avut-o in urma cu cateva luni s-a concretizat cu acest castig pentru intregul fotbal maramuresean. Aceste echipamente sportive sunt branduite cu numele Consiliului Judetean Maramures, asa ca va rog doar sa aveti grija de imaginea acestui judet, pentru ca este important si pentru noi si pentru voi sa onoram si sa cinstim judetul Maramures.”

Acesta a mai precizat faptul ca se spera ca, in viitor, sa se gaseasca noi scheme de finantare a sportului maramuresean. Proiectul a fost realizat conform acordului de cooperare incheiat intre intre Consiliul Judetean Maramures si Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures, institutia judeteana alocand suma de 500.000 de lei.

Reprezentantul AJF Maramures a aratat ca in baza acestui proiect au fost deja distribuite mingi pentru echipele de copii si juniori participante in campionatele Under 15 Elite, Under 13 si Under 11, urmand ca, la sfarsitul acestei luni, sa primeasca mingi si echipele participante la interliga de iarna – Trofeul „Gheorghe Ene” si Trofeul „Gheorghe Ola”.

In baza aceluiasi proiect, in cadrul festivitatii care a avut loc la Consiliul Judetean Maramures, au primit echipament sportiv si echipele de seniori care participa la Ligile 4 si 5, respectiv mingi pentru echipele de juniori din Liga 4. La eveniment a participat si presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, respectiv vicepresedintele Ioan Doru Dancus.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole