Viceprim-ministrul Sevil Shhaideh va avea o intalnire cu reprezentantii CJ Maramures si primarii din judet

Viceprim-ministrul Romaniei, Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) se va afla in Maramures in cursul zilei de vineri, 10 martie 2017, alaturi de secretarul de stat Adrian Gadea. Acestia vor avea o intalnire cu reprezentantii Consiliului Judetean Maramures, dar si ai administratiilor publice locale din judet.

Discutiile vor viza finantarea proiectelor de dezvoltare a autoritatilor locale prin fonduri guvernamentale, accesate pe Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) sau prin fonduri europene, care pot fi obtinute pe Programul Operational Regional (POR). Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, considera ca vizita vicepremierului Sevil Shhaideh vine in cel mai potrivit moment pentru primariile din Maramures.

”Doresc sa ii multumesc pentru vizita doamnei viceprim-ministru, sosirea dansei venind in cel mai oportun moment pentru unitatile administrativ-teritoriale din judetul Maramures. Saptamana viitoare este termenul limita pentru autoritatile locale de depunere a proiectelor de dezvoltare a comunitatilor, prin PNDL.

Avem nevoie, in continuare, de informatii si lamuriri in ceea ce priveste cele 9.500 de obiective noi de investitii care vor fi finantate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Vorbim despre 2.500 de scoli, 2.000 de gradinite, dar si 5.000 de proiecte de reabilitare a drumurilor, realizarea aductiunilor de apa, canalizare, poduri si dispensare. Am invitat toti cei 76 de primari din Maramures sa participe la discutiile cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh, dar si cu secretarul de stat, Adrian Gadea.

Am convingerea ca vom primi informatiile necesare ca Maramuresul sa obtina finantare pentru cat mai multe proiecte, asa cum s-a intamplat si in anii 2013, 2014 si 2015, cand in judetul nostru au fost finantate 120 de proiecte de dezvoltare a comunitatilor locale”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1