Viceprimarul Doru Dăncuș, prima reacție după condamnarea lui Cătălin Cherecheș (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Viceprimarul Doru Dăncuș a oferit o primă reacție după condamnarea lui Cătălin Cherecheș. Acesta spune că activitatea în primărie se desfășoară în mod normal și că el va fi prim înlocuitor al primarului, conform unei hotărâri de consiliul local.

”Activitatea în Primăria Baia Mare se desfășoară în condiții normale. Am aflat despre sentința dată în cazul primarului Cătălin Cherecheș, în momentul de față suntem sub incidența unei hotărâri de consiliul local, care îmi arogă dreptul de a fi prim înlocuitor al primarului în caz de vacantare a postului”, a spus Doru Dăncuș.

Mai multe detalii în video.

ZiarMM

Video: Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

6 Comments

 1. cetatean

  dumnezeule, poi lautarul asta care a sifonat toate castaniadele si le-a capusat, bugetarul cu masina de 100 de mii de euro…asta vrea sa fie primar..poi e ca si cum ar fi kake de la distanta …doamne fereste

  Reply
 2. Ambrozie

  El a fost stabilit urmasul primarului penal la intalnirea de taina a familiei domnitoare sub patronajul mai marelui cu ….In scurt timp trebuie sa ascunda toate afacerile facute in special a lui de pe vremea cand era marele patron de scene pentru hramuri, spectacole etc. Mamica va conduce din umbra prin intermediul papusarului , da si inca ceva viitorul candidat la primaria Baia Mare este o persoana din domeniul turismului care la randul ei va fi supusa mamici .

  Reply
 3. Ame

  Ce este asa greu sa revoci o hotarare? Trebuie doar vointa in plenul consiliului local si ai scapat de „desemnat”.
  Problema cea mai mare este ca, din pacate, cei doi „papusari” de la conducerea PSD si PNL Maramures, nu pot cadea de acord cine sa preia fraiele Primariei Baia Mare.
  Si uite asa, pana ce se vor intelege, va ramane scenaristul „Doru dupa Anghel” la butoane. Suficient cat sa mai treaca si acest”Targ de iarna” cu bine! Mai o scena, mai ceva, cat de cat…..
  Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

  Reply
 4. Pentru Democratie

  „un moment neplacut” …pai cand se face dreptate este o victorie pentru democratie mai placutule.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole