ACTUALIZARE: Viceprimarul Noemi Vida, propusa fara scrupule, pentru functia de presedinte a Comisiei de licitatii “Castane 2019”

Reclame home 1
Reclame home 1

Noemi Vida (UDMR) este propusa sa ocupe functia de presedinte al Comisiei de Licitatii pentru locatiile care vin distribuite la Sarbatoarea “Castane 2019”. Propunerea a fost facuta de executivul Primariei Baia Mare. Proiectul de hotarare va intra in plenul sedintei de indata a Consiliului Local, care se va desfasura astazi de la ora 12.00. Din aceasta comisie nu faceau parte alesi locali, iar acum se doreste ca Noemi Vida, consilier local si viceprimar, inca in functie, sa ocupe postul de presedinte.

Tupeul fara margini al acestei femei este sprijinit si de conducerea Primariei Baia Mare. Catalin Chereches este sustinatorul fidel al acestei individe, care ar fi trebuit sa plece de pe postul de viceprimar si implicit de pe cel de consilier local, inca din luna Mai cand Inalta Curte de Casatie si Justie a decis sa ii dea castig de cauza Agentiei Nationale de Integritate, institutie care a acuzat-o de incompatibilitate.

Lipsita de coloanal vertebrala, Vida nici nu se gandeste sa-si dea demisia de onoare, lucru dovedit in aceste luni, ba mai mult isi incaseaza salariul si indemnizatia lunar, din banii baimarenilor, fara nicio remuscare.

Pe de alta parte Prefectura Maramures bate pasul pe loc, nefacand nimic pentru retragerea functiilor pe care le are aceasta individa. Sa nu ne miram daca va intra in campania electrorala la locale de pe aceleasi posturi.

Va reamintim faptul ca viceprimarul UDMR a fost gasit in incompatibilitate in anul 2015. Potrivit ANI, viceprimarul Coalitiei pentru Baia Mare s-a aflat in stare de incompatibilitate in mandatul 2008 – 2012, intrucat nu a renuntat la contractele incheiate anterior validarii mandatului de consilier local, intre Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, respectiv Primaria Municipiului Baia Mare, si S.C. OPUS MEDIA S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia aceasta detine functia de administrator si calitatea de asociat), incalcand legea.

Conform informatiilor furnizate de Primaria Municipiului Baia Mare, Vida Noemi a incasat in perioada de incompatibilitate aproape 30.000 de lei, bani de la bugetul local.

Noemi Vida a atacat in instanta raportul ANI, iar dupa mai multi ani de judecata, dosarul a ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justie, care s-a pronuntat definitiv asupra cauzei.

ACTUALIZARE ora 12.00: Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local PNL, a fost propus in Comisia de Buget Finante, de astazi, in locul viceprimarului Vida. Amendamentul a fost facut de consilierul local Daniela Bazarea. Cei cinci alesi, prezenti, au votat favorabil. Revenim cu detalii.

ACTUALIZARE ora 12.27: Cristian Niculescu Tagarlas a cerut, in plenul sedintei de CL, conform procedurilor legale, ca alesii sa-si exprime opiniile prin vot secret vis-a-vis de amendamentul propus de Daniela Bazarea. In aceste momente sunt elaborate buletinele urmand ca in urmatoarele 15 minute sa se treaca la votul secret.

ACTUALIZARE ora 12.44: Amendamentul a picat cu 8 voturi pentru si 10 impotriva. In plen, Vida a fost votata de Coalitia pentru Baia Mare si partidele aliate, cu 14 voturi pentru, 3 abtineri si un vot impotriva. Astfel, viceprimarul Vida este presedintele Comisiei de licitatii pentru Sarbatoarea „Castane 2019”. Din nou edilul i-a intins o mana de ajutor protejatei sale.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Andrei

    Domnilor avocati Cristian Niculescu Tagarlas si Vlad Emanuel Durus, de ce nu intervine PNL si USR pe aceasta speta? este sau nu executorie sentinta ICCJ? cine trebuie sa o puna in aplicare si de ce nu o face? De ce tace prefectul Moldovan? se teme de Catalin Chereches? Cine si cand se va constitui parte civila pentru recuperarea celor 30 mii lei incasati ilicit? Cat despre UDMR si deputatul Apjok, sunteti o rusine pentru comunitatea maghiara tolerand si protejand o femeie promiscua si fara onoare!

    Reply
  2. baimarean

    Dle Dragos, de ce nu faceti o sesizare la Institutia Prefectului in care sa solicitati lui Vasile Moldovan sa-si intre in atributii? De ce si de cine va temeti? Doar sunteti bul(dogul) democratiei sau ati ramas fara colti?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole