Victimele violentei domestice din Baia Mare, pazite gratuit in propria casa printr-o campanie inedita de protectie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Femeile din Baia Mare supuse abuzurilor fizice au de acum inainte protectori profesionisti. Firma de securitate Sica Guard le ofera gratuit servicii de monitorizare si interventie baimarencelor care sunt victime ale violentei domestice. Parteneri ai campaniei sunt SPAS Baia Mare si asociatia ASSOC Baia Mare.

Sica Guard Baia Mare s-a alaturat campaniei „Viata fara violenta” cu scopul de a le proteja pe femeile agresate de partenerii de viata sau alti membri ai familiei.

Incepand din martie 2018, compania asigura supraveghere electronica victimelor violentei domestice care solicita acest tip de servicii. Practic, Sica Guard va avea sisteme de panica in casele baimarencelor care reclama abuzuri in familie, iar in caz de alerta va interveni prin agentii specializati la fel ca in orice situatii de risc.

Serviciile de monitorizare si interventie sunt disponibile gratuit pe o perioada de 12 luni si se acorda in baza unui contract, cu respectarea confidentialitatii informatiilor ce vor fi furnizate de catre femeile care solicita protectia specializata. Sistemele de alarmare in caz de panica vor fi predate beneficiarelor in custodie, pe durata serviciului.

Campania „Viata fara violenta” a fost initiata de catre BGS, iar acum este sustinuta in Baia Mare de firma Sica Guard. Partenerii campaniei locale antiviolenta domestica sunt Serviciul Public de Asistenta Sociala (SPAS) Baia Mare si Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC Baia Mare.

Statisticile arata ca in Romania o femeie este lovita la fiecare 30 de secunde, iar la fiecare 2 zile o femeie moare in urma batailor primite. Alarmante sunt si crimele recente, petrecute chiar in spatii publice, ale caror victime au fost femei fara aparare care au cerut ordine de restrictii impotriva sotilor sau iubitilor dar pe care nu a avut cine sa le apere.

Reprezentantii Sica Guard si-au propus sa previna drame de acest fel in Baia Mare, zona pentru care asigura servicii de securitate. Prin alaturarea la campanie, acestia mai vor sa sensibilizeze comunitatea locala fata de o realitare cruda despre care se vorbeste prea putin: aceea a violentei in familie.

Afla cum poti sa beneficiezi de serviciile gratuite de protectie si monitorizare

Urmareste linkul… http://sicaguard.ro/noutati/stire-2

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Cetateanul

    Un motiv in plus sa dati cu piciorul ( metaforic desigur ) fiintelor vesnic nemultumite ! Femeia este cu totul altceva !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole