Victor Ciorbea, ales presedinte al PNTCD

Reclame home 1
Reclame home 1

Taranistii care reprezinta COLOANA VERTEBRALA a PNTCD, si-au ales sambata conducerea nationala. Victor Ciorbea a fost ales presedinte cu o larga majoritate de voturi. Din echipa lui Victor Ciorbea fac parte lideri mai vechi sau mai noi, accentul fiind pus pe liderii judeteni, tinand cont de faptul ca viitoarea batalie electorala se va da in teritoriu, iar PNTCD trebuie sa reintre in forta pe prima scena a politicii romanesti incepand cu alegerile locale din 2012.

Alaturi de delegatii prezenti la Congres s-au aflat Seniorii partidului in frunte cu presedintele de onoare, surorile Seniorului Corneliu Coposu, Doina Cornea care a transmis un mesaj, reprezentati ai organizatiilor de revolutionari, ai sindicatelor, ai asociatiilor civice dar si ai aliatilor traditionali, respectiv PNL, reprezentat de vicepresedintele Mircea Diaconu.

Despre Congresul extraordinar al PNTCD din 18 iunie 2011, s-a scris si se va mai scrie mult timp de acum incolo. Cert este faptul ca sambata la Palatul Parlamentului s-au adunat taranistii veritabili, oameni care au venit acolo din convingere. Nu a contat faptul ca au suportat rigorile regulilor de intarare in “Casa Poporului” sau faptul ca au semnat in fata avocatilor lista de vot, pentru a demonstra “reclamangiilor de profesie” ca au fost prezenti la Congres. Acesti OAMENI au venit sa demonstreze faptul ca partidul este acolo unde sunt simbolurile sale, veteranii si Seniorii partidului, nu acolo unde se afla “asa zisii lideri” care actioneaza la ordinul “reminiscentelor securisto-comunistoide”.

Victor Ciorbea mi-a facut onoarea de a ma include in echipa sa de conducere. La prezentarea candidaturii a amintit de calitatea mea de activist virtual. Este reconfortant sa stii ca este apreciat efortul de promovare a partidului, chiar si in mediul virtual. Voi cauta sa nu-i dezamagesc pe cei care m-au votat la Congres, impreuna cu echipa presedintelui PNTCD, Victor Ciorbea.

Ion BEUCA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole