Premierul Victor Ponta da vesti proaste pentru bugetari

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

functionar publicPremierul Victor Ponta a declarat luni ca proiectul legii salarizarii va fi trimis spre dezbatere in Parlament si ca nu intentioneaza sa dea o ordonanta pe acest subiect. El a precizat ca salariile nu vor creste cu 25% in acest an, asa cum s-a vehiculat in ultimele zile, scrie stiripesurse.ro.

„Mai devreme decat sa fie trimisa in Parlament, dezbatuta si aprobata in Parlament, promulgata de presedinte, nu se poate aplica. Nu exista alta formula. Nu intentionam sa dam ordonanta de urgenta. Ar fi o greseala, pentru ca e o lege atat de complexa, cu atat de multe probleme, incat sa zic eu ca am facut-o perfect si nu mai e nevoie de nimic ar fi o greseala. Cred ca e nevoie de dezbatere in Parlament.

Cat va dura dezbaterea in Parlament, daca mai departe o va promulga sau nu presedintele, pentru ca acum, dupa surpriza cu Codul fiscal, nu mai pot sa zic, nu stiu daca o promulga sau nu”, a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Intrebat daca vor fi cresteri salariale cu 25% pentru tot personalul bugetar, asa cum s-a vehiculat o informatie, Ponta a raspuns: „As vrea eu, dar nu”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Zoltan

    Propriul salariu si-a marit ticalosul la culmea nesimtirii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2