Victor Ponta: Dancila mi-a cerut sprijinul. Mi-a spus ca da afara ALDE ca sa le iau parlamentarii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Victor Ponta a scris luni, pe Facebook, despre discutia pe care a avut-o in urma cu mai bine de o saptamana cu Viorica Dancila, relateaza Digi 24. Ponta sustine ca Viorica Dancila a fost cea care i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. „Mi-a spus ca ii da afara pe ALDE si sa ii iau eu parlamentarii – si ca imi da ce ministere doresc pentru ProRomania”, a scris Victor Ponta.

Presedintele Pro Romania sustine ca in discutia cu Viorica Dancila i-ar fi pus acesteia mai multe conditii pentru sustinerea guvernului, printre care o restructurare a cabinetului si a administratiei publice, un program de guvernare eficient si realist, stabilitate si predictibilitate economica, profesionalizarea guvernului si renuntarea la candidatura sa pentru prezidentiale si stabilirea unui candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania.

Victor Ponta spune ca presedintele PSD a acceptat toate conditiile, mai putin renuntarea la candidatura pentru alegerile prezidentiale.

„Oferta mea publica de sprijin pentru cele 5 masuri de reforma ramane valabila”, mai spune Ponta.
Totodata, fostul premier o acuza pe Viorica Dancila de blat cu presedintele Klaus Iohannis.

„Vreau ca toti votantii ProRomania, PSD si Alde sa afle cine este vinovat pentru faptul ca in aceasta toamna vom avea in continuare un Guvern lamentabil, candidati care fac “blat” cu Iohannis si nu intra serios in Alegerile Prezidentiale sperand ca Iohanis si PNL ( eventual cu sprijinul UDMR) ii mai tin in functiile lor bine platite , cu elicoptere si milioane de euro subventie de la Buget!”, a mai scris Ponta.

Viorica Dancila a declarat recent ca ar putea incepe discutiile cu UDMR pentru sustinerea guvernului in Parlament, in cazul in care ALDE paraseste guvernarea. Conducerea PSD a luat decizia, in ultima sedinta a Comitetului Executiv sa nu ii primeasca pe cei de la Pro Romania la guvernare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2