Victor Ponta despre noul Guvern: Va fi o schimbare importanta de atitudine

ponta-sedinta-de-guvernNoul Guvern, validat luni seara de Parlament, va avea o schimbare de atitudine, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul sedintei Camerelor reunite ale Legislativului, scrie Agerpres.

El a remarcat ca noua formula guvernamentala a trecut cu o majoritate extrem de clara si stabila.

“Vreau sa le multumesc tuturor parlamentarilor si Parlamentului in ansamblu pentru sprijinul acordat Guvernului. Este practic un nou vot de incredere, cu o majoritate extrem de clara si de stabila — 377 de voturi la 134. Vreau sa multumesc si sa apreciez si criticile din partea colegilor din opozitie si sprjinul colegilor mei si sa spun ca toate masurile pe care le-am propus azi Parlamentului legate de domeniile care tin de Guvern le vom aplica. Dar, in primul rand, va fi o schimbare importanta de atitudine, in sensul in care cred ca este momentul sa avem cu adevarat dialog, sa avem cu adevarat respect Guvern — Parlament. Sunt convins ca si noul presedinte, dl. Iohannis, va merge in aceasta directie si practic activitatea noastra va fi mult mai eficienta pentru cei care ne-au ales”, a subliniat premierul Ponta.

Plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului a validat luni noua formula guvernamentala propusa de premierul Victor Ponta cu 377 de voturi pentru si 134 impotriva.

Votul a fost secret cu bile, iar pentru investire a fost necesar votul majoritatii parlamentarilor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1