Victor Ponta: E momentul! Maine, alaturi de Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu pornim proiectul #altfel

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca duminica, la sediul Pro Romania, va sustine o conferinta de presa alaturi de deputatii Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu pentru lansarea unui nou proiect politic, informeaza AGERPRES.

“E momentul! Maine, alaturi de Daniel si Sorin pornim Proiectul #altfel! La ora 17,00, la sediul “Pro Romania”. E momentul sa oprim criticatul si comentatul de pe margine — intram pe teren pentru ca este nevoie de o gandire pe termen lung in aceasta “Mlastina” care ne conduce acum! Puteti sa ne sustineti sau sa ne injurati! Important este ca nu puteti sa va faceti ca nu existam si ca nu este nevoie de ceva #altfel ! …”, a scris Victor Ponta sambata pe Facebook.

Partidul PRO Romania a fost lansat, pe 29 mai, sub sloganul #altfel, la un eveniment desfasurat pe terasa unui hotel, in prezenta a mai multor zeci de persoane. Alaturi de Daniel Constantin au fost prezenti parlamentarii Sorin Cimpeanu, Eugen Durbaca, Mircea Banias, Damian Florea, dar si Sorin Minea, presedintele Federatiei Romalimenta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *