Victor Ponta: “Elena Udrea este Traian Basescu in versiunea feminina”

PNL

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Victor Ponta, a comparat-o, luni seara, pe Elena Udrea cu Traian Basescu si a declarat, la Antena 3, ca ‘Udrea este varianta mai tanara si feminina a domnului Traian Basescu’, scrie Agerpres.

‘Eu am spus tot timpul, sigur, o spun intr-un sens peiorativ, care pe doamna Udrea o va incanta, ca doamna Udrea este Traian Basescu in versiunea feminina’, a afirmat Ponta.

Seful Guvernului a raspuns acuzatiilor venite din partea lui Traian Basescu potrivit carora ar urma sa directioneze banii din acciza suplimentara la carburanti catre Ministerul Dezvoltarii condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

‘Cand doamna Udrea era ministru si cand oamenilor li se taiau pensiile si salariile — atentie! — avea un buget dublu decat are Ministerul Dezvoltarii acum. Versiunea mai tanara si feminina a domnului Basescu se bazeaza exact pe memoria scurta a oamenilor si pe faptul ca oamenii pot fi prostiti de mai multe ori de aceleasi persoane’, a reactionat Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2