Victor Ponta, in Baia Mare: “O sa avem un nou guvern USL”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Victor Ponta s-a aflat joi, 6 noiembrie, in Baia Mare insotit de Calin Popescu Tariceanu, ministrii Daniel Constantin, Doina Pana, Mircea Dusa, Ioan Rus, dar si alti lideri PSD din Ardeal.

In fata primarilor PSD din judet, parlamentarilor si a altor membri de partid, Victor Ponta a spus ca dupa alegeri doreste un nou guvern USL.

“Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor, nu doar a celor dintr-o regiune sau dintr-un loc. Sunt foarte constient de faptul ca este nevoie de un nou contract intre presedintele tarii si locuitorii acestei tari.

Vreau sa va spun ca o sa avem un nou guvern USL si vreau sa ducem pana la capat unul din proiectele fundamentale ale USL-ului: descentralizarea si regionalizarea, in asa fel incat, pentru 90% din deciziile importante, sa nu mai fiti nevoiti sa mergeti la Bucuresti, pentru ca ele pot rezolvate aici, la dumneavoastra acasa. Eu cred ca descentralizare si regionalizare inseamna mai mult unitate”, a spus Victor Ponta.

El a mai adaugat faptul ca daca si Klauis Iohannis va veni cu propunerea pentru descentralizare, ideea lui o sa transmita altceva.

“Eu cred ca si Klaus Iohannis vrea descentralizare, dar stiti la fel de bine ca mine ca orice idee de descentralizare venita de la Iohannis va fi considerata oriunde in alta parte ca o idee de secesiune, ca o idee ca ne despartim iarasi si ne impartim intre cei din vest, cei din est, cei din sud, cei din nord”, a mai afirmat premierul.

La randul sau, Calin Popescu Tariceanu si-a anuntat inca o data sustinerea pentru candidatul PSD.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

12 Comments

 1. Ioans

  AZI AM ASISTAT LA CEA MAI PENIBILA SITUATIE IN CALITATE DE PARINTE.
  AM FOST ADUS IN CALITATE DE PARINTE LA LICEUL DE ARTA IN SALA PENTRU PREZENTAREA UNUI PROIECT POSDRU SI DISEMINARE IN SCOLI, PANA LA UN LUCRU TOATE BUNE.DUPA CE A PLECAT PRESA PREFECTUL ROHIAN SI DEPUTATII SIMON SI TATARU AU FACUT CAMPANIE ELECTORALA PE FATA,. PANA SI COPILUL MEU PREZENT LA ACTIUNE S-A PRINS DESPRE CE E VORBA SI MI-A SPUS CA VREA SA PLECAM. RUSINE PSD! CEI DE LA SEMNARUL TEOLOGIC AU FOST ADUSI SI AU INTERPRETAT IMNUL GRESIT! LA ORA 16 COPIII STATEAU DUPA NEMANCATI DUPA CE DE LA ORA 8.00 AU FOST LA SCOALA. PREFECTUL TREBUIE DEMIS!. OMNIPREZENTUL TAVI BUTUZA CA DE OBICEI LAUDE LA ADRESA GUVERNULUI PONTA SI PLOCOANE LA PSD. SINGURUL MINISTRU DUSA A VORBIT LA SUBIECT.

  Reply
  1. dilau

   prietene ioans, ciuma rosie e disperata rau de tot si e peste tot.daca te duci la wc-ul din piata mare sigur a pus kake un afis cu tonta.macar daca l-ar fi pus unde ma gindesc eu.:)).

   Reply
 2. STEKO

  ..duba!plagiatorul sa ne explice ce e cu duba?ii place la plimbare cu duba sau doar s-a … pe el de frica?vreu sa-l vad miine cind la latrina3 va spune:si baimarenii vor vota cu mine,m-au primit cu suturi in …r,cu strigate contra si ai fugit ca un las in loc sa iesi in fata cetatenilor cu doi cojones si sa le expui,,planul tau electoral”+programul tau politic+economic!ceea ce ai fost ai ramas si ai demonstrat!j… fara caracter ce s-a ascun in,,fusta”politiei!un om respectat nu face asta!nu stii decit sa furi,sa minti,sa induci in eroare oameni cu putina pregatire!si ma opresc aici pentru ca celelalte ginduri sint nevoit sa mi le autocenzurez 🙂 …

  Reply
 3. dilau

  mai tonta, ai batut drumul degeaba pina aici, mai bine mergeai in teleorman.sintem in 2014 – intr-o tara u.e.- si treburile astea cu nationalitatea, religia si “ungurii” sint doar pentru bombalai, da bombalai rau de tot.ala/aia din staful tau care iti spun sa mergi in continuare pe idea usl e dus cu capul , da rau de tot.

  Reply
  1. STEKO

   Victor Ponta refuză să prezinte românilor cifrele bugetare pentru 2015 deoarece acestea se bazează pe introducerea impozitului progresiv în urma eliminării cotei unice şi majorarea altor impozite, lucru care l-ar afecta electoral. Introducerea impozitului progresiv în locul cotei unice este o soluție la îndemâna lui Victor Ponta pentru a acoperi cele 15 miliarde lei reprezentând pomeni electorale date în campania prezidențială. Victor Ponta a demonstrat atât în anul 2013 cât şi în 2014 că are în sânge introducerea de noi impozite şi taxe. Este posibil să ne trezim şi cu majorarea accizei la carburanți care să ducă la un preț de aproximativ 10 lei litrul sau majorarea impozitelor locale de 8 ori aşa cum este prevăzut într-un proiect de modificare a legilor fiscale. De fapt cine a introdus noi impozite și le-a majorat pe cele existente va proceda și în perioada următoare la fel, scrie stiripesurse.com

   Argumentele că Victor Ponta va renunța la cota unică de impozitare şi va majora accizele sunt următoarele:

   Victor Ponta încă de la instalarea la Palatul Victoriei nu şi-a ascuns intenția de a introduce impozitul progresiv în locul cotei unice. Singurul motiv pe care l-a invocat a fost opoziția PNL-ului. Victor Ponta în lipsă de soluții pentru acoperirea celor 15 miliarde lei si fără o opoziție în cadrul alianței îi va fi ușor să pună în aplicare ceea ce gândește de mult timp.
   Toate indexările de pensii, majorările cheltuielilor sociale şi a celor cu bunurile şi serviciile s-au bazat pe introducerea de noi impozite şi taxe şi pe majorarea celor existente şi nu pe reducerea evaziunii fiscale. În perioada 2013-2014 sub guvernarea Victor Ponta s-au introdus 36 de noi impozite şi măsuri care au dus la majorarea impozitelor existente.

   Sub guvernarea Victor Ponta, România a înregistrat cel mai negru eșec după 1989. În condițiile celei mai mari creșteri economice din Uniunea Europeană, a introducerii de noi impozite şi a majorării celor existente, s-au făcut 6 rectificări bugetare negative, sacrificându-se investițiile cu efecte devastatoare asupra locurilor de muncă din sectorul privat. Rectificările negative făcute de Victor Ponta au avut ca şi cauză principală proasta încasare a veniturilor bugetare dar şi creșterea evaziunii fiscale. Sub guvernarea lui Victor Ponta evaziunea fiscală a ajuns în 2013 la 20 miliarde euro potrivit estimării Consiliului Fiscal. Este clar că Victor Ponta nu este în stare să reducă evaziunea fiscală şi va face ceea ce știe mai bine şi anume să introducă noi impozite și să le majoreze pe cele existente.
   Renunțarea la cota unică şi introducerea impozitului progresiv precum şi majorarea impozitelor existente va reprezenta un dezastru pentru români şi mediul de afaceri deoarece va avea ca efect reducerea locurilor de muncă din sectorul privat şi a puterii de cumpărare a populației…
   asta-i viktatorul cel dus cu duba de la,,millenium”,un mincinos compulsiv,arogant si fara…cojones!…

   Reply
 4. Elena

  Si eu am fost azi fentata sa particip la mascarada pesedista de la liceul de arta. Fiica mea din clasa a treia nu pricepea nimic.De ce schiloditi copilaria si sufletul unor inocenti.Ca si fiica mea au mai fost alti copii, dar si parinti.

  Reply
 5. cristi

  usor baieti asa e cu lupta pt ciola, Waw STEKO, postarea e productie proprie sau copy -paste, esti mai profund decat credeam. Brava, poate-i explici si primarului ca apa nu curge de la vale la deal, cum crede el. Tampita situatie, sa trebuiasca sa alegi intre un mincinos patentat, plagiator si hot si un smenar imobiliar, greu de minte si cu un discurs de om beat.

  Reply
 6. Justitiar politic

  Episcop elector!
  Părintle paroh Urda din Bârsana, Maramureş a fost coleg de clasă cu actualul patriarh Daniel. Acest lucru îi permite să comenteze anumite decizii a episcopuluivicar Hode care isi zice sigheteanul. La o întrunire de taină a protopoiatului din Viseu s-au intalnit peste 80 de preoti carora li s-a cerut expres să publice numele candidatului Ponta la presedintie ca favorit al bisericii ortodoxe. Dupa acel Te DEUM care se face la inceputul sedintei protopopiale unul dintre enoriasi, a uitat microfoanele statiei de amplificare deschise. Crestinii trecători sau curiosi au putut auzi live, modul in care biserica ortodoxa nu se implica in viata politica. O pozitie demna a aceluiasi preot Urda din Barsana a facut referire la greseala de ai se oferi un inalt ordin bisericesc lui Liviu Dragnea iar corul bastinas din Iasi i-a ridicat osanalelel Vrednic este… Acest text de onoare contravine textelor Justitiei al carui suspect si suspectat este. DECI nu este VREDNIC. Dar ca un făcut …episcopul primcetăţean de onoare al judeţului senectut si considerat de unii jurnalisti aproape sfant a reusit sa transmita ca el a votat un candidat care uneşte , chiar in ziua votului. Sa vezi si sa nu crezi ditamai Chira Maramuresanul la provocarea unui primaras s-a grăbit să dea cu tifla legilor electorale. Fireşte că BEJ Maramureş nu a îndrăznit să se sesizeze deoarece şi judecătorii ajung la Dreptul Judecator prin furcile caudine ale pretinsilor slujitori ai Domnului.
  Înainte de a începe liturghia PSD la Baia Mare cu preafericitul Ponta primarul din Tautii Magfheraus, Tony Ardelean tuna si fulgera impotriva preotilor care refuza sa nominalizeze in biserici la predica necesitatea bisericoasa de a avea pe Ponta candidat. Le dădea exemplu colegilor primari din zonă si se angaja ca va face el insusi lista cu preotii rebeli pe care o va inainta stie el cui ( cred ca Satanei) iar acele parohii nu vor vedea in veci ochiul dracului ( a se citi bani) . Preotii si Biserica s-au implicat in vremuri de rascruce istorica in salvarea neamului dar niciodata nu au pus gaz pe foc aducand la putere definitiva slujile Satanei Rosii. Desigur ca nici activistii liber cugetatori nu au tacut … au dat de inteles ca protestantii din occident sunt autofinantati si s-ar putea ca doritul contracandidat neortodox sa ceara reducerea salariilor si stipendiilor bisericesti. Lucru absolut FALS ! In tarile dezvoltate cu economie normala anagajatii platesc un impozit consistent pentru cultul pe care-l frecventeaza, inschimserviciile religioase sunt gratuite si in unele tari Biserica a preluat servicul de stare civila. Asa ca santajul PSD asupra bisericii trebuie sa inceteze iar preotii trebuie sa se ocupe de credinta neamului si revigorarea moralitatii lui.

  Reply
 7. abc

  Ponta este singurul care poate uni toti romanii . asa cum a spus si el va fi presedintele pentru toti romanii , indiferent de natie ! . El poate face schimbari in romania ! Votez Ponta !

  Reply
 8. alin

  Ponta reprezintă un alt model de președinte, total diferit de Traian Băsescu! Va pune capăt scandalului și certurilor din ultimii 10 ani și va aduce o echipă unită! El poate fi schimbarea de care romania are nevoie!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2