Victor Ponta, in Baia Mare: „Romania merge intr-o directie gresita”

Reclame home 1
Reclame home 1

Liderii PRO Romania, in frunte cu presedintele partidului, Victor Ponta, vicepresedintele Daniel Constantin, precum si Corina Cretu si Geanina Puscas, candidate la alegerile europarlamentare din 26 mai, s-au aflat joi in Baia Mare.

Victor Ponta a declarat ca Romania merge intr-o directie gresita din punct de vedere al guvernarii si al dezvoltarii economice.

„Va fi cu siguranta purtatorul nostru, al PRO Romania, de drapel in Parlamentul European, asa cum a facut-o si pana acum, in calitatea de comisar European. Credem cu toata taria ca e nevoie de PRO Romania, ca e nevoie de politici social-democrate, social-liberarele, ca in acest moment Romania merge intr-o directie gresita din punctul de vedere al guvernarii, al dezvoltarii economice si ca o echipa care nu ne face cinste a ajuns la putere, dar trebuie sa existe o alternativa. PRO Romania e o alternativa la ceea ce se guverneaza in acest moment.

Maramuresul, ca si tot vestul tarii, au beneficiat de masuri economice, de stabilitate, de investitii private, au nevoie acum insa, mai mult ca oricand, de infrastructura, in primul rand. Au nevoie de stabilitate fiscala”, a spus Victor Ponta.

Corina Cretu a sustinut ca PRO Romania este echipa cu cei mai buni candidati. Ea a mai aratat ca in perioada 2007-2015, peste 200 de milioane de euro au ajuns in judetul Maramures.

„Dupa parerea mea este o echipa serioasa, echipa cu cei mai buni candidati, echipa PRO Romania. In calitate de comisar European am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a ajuta Romania din afara sa folosesca fondurile europene.

In judetul Maramures, peste 200 de milioane de euro au intrat in perioada de progrmarare 2007-2015 pentru dezvoltarea transportului public, pentru dezvoltarea domeniului de afaceri, domeniului sanatatii, conservarea patrimoniului cultural, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de apa si a canalizarii.

Sunt mandra ca am semnat in 2017 proiectul de finantare si de reabilitare a drumului Dej-Baia Mare. Sigur ca Romania are nevoie sa-si dezvolte infrastructura rutiera si feroviara, avem aceasta sansa unica de folosire a fondurilor europene pentru proiecte de infrastructura”, a precizat Corina Cretu.

Totodata, presedintele PRO Romania Maramures, Viorica Marincas, considera ca in 26 mai, maramuresenii se vor prezenta la vot si vor vota pro Europa.

„In 26 mai, maramuresenii se vor prezenta la vot si vor vota pro Europa. Consideram ca este foarte important acest lucru, viziunea PRO Romania este viziunea pentru Europa. Multumim domnului presedinte Victor Ponta pentru sprijinul care ni l-a acordat si suntem increzatori noi, maramuresenii, bravi si demni, ca putem sa facem lucruri importante alaturi de echipa PRO Romania, pentru ca echipa PRO Romania este o echipa de oameni competenti, este o echipa de oameni care doresc performanta, doresc schimbarea in bine, doresc sa conduca bine aceasta tara, asa cum au mai facut-o, si avem incredere ca impreuna putem sa reusim”, a spus Viorica Marincas.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole