Victor Ponta, în Maramureș: ”Vreau ca PRO România să fie principalul partid al țării în 2024” (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Liderul PRO România, Victor Ponta, s-a aflat luni, 21 septembrie, în județul Maramureș, pentru a susține candidații partidului la alegerile locale de duminică.

El a precizat că Maramureșul e singurul din țară unde două femei candidează din partea PRO România la cele mai importante funcții, respectiv Viorica Marincaș pentru președinția Consiliului Județean, și Anca Remeș pentru scaunul de primar al Municipiului Baia Mare.

”Vreau să vă salut pe toți, să mă bucur că ne vedem cu șase zile înainte de un moment important pentru PRO România.  E momentul în care turnați fundația pentru viitor, pentru construcția PRO România. Degeaba sunt eu la București, degeaba avem deputați sau senatori, dacă nu avem aleși locali, dacă nu pui rădăcini, nu ai pe ce să construiești ceva pentru viitor. Și da, eu îmi doresc cu PRO România să construim ceva pentru viitor, nu acum. Dacă voiam o funcție, avea cine să ne dea: și PSD-ul și PNL-ul, cei care împart funcții.

Sunt convins că eforurile dumneavoastră vor fi recompensate de încrederea oameni. În mod special la Maramureș am câteva premiere și vreau să le spun, să le afle toată țara. Cred că este singurul județ din toată țara, unde de la PRO România, sunt la cele două funcții importante – președinte de Consiliu Județean și primar municipiu reședință de județ – sunt două doamne și chiar le urez succes, pentru că sunt mai curajoase decât foarte mulți domni.

De asemenea, mai e o premieră. Aici, spre deosbire față de alte zone, PRO România a fost dorită în alianțe și doamna Marincaș mi-a spus lăsați-ne să mergem singuri, să vedem cu adevărat care sunt voturile PRO România, nu să intrăm într-o ciorbă cu foarte multe ingrediente. Și am spus da, dacă aveți acest curaj, dacă aveți încredere, vă susțin și cred că, până la urmă, pentru PRO România așa e cel mai bine”, a spus Victor Ponta.

Ponta nu a uitat nici de PNL și PSD, adăugând că își dorește ca PRO România să fie principalul partid al țării peste patru ani.

”Acum PSD e PNL și PNL e PSD și nici ei nu mai știu care de unde au venit, dar știu că fac toți aceleași lucruri. Anul trecut pe vremea aceasta: să plece Dragnea,  plece PSD, să vedeți ce bine e. A venit PNL-ul și face exact la fel ca Dragnea și de obicei mai face cu aceeași oameni ca și Dragnea. Vreau ca PRO România să fie principalul partid al țării în 2024”, a adăugat Victor Ponta.

Președintele PRO România Maramureș, Viorica Marincaș, a declarat că organizația are oameni foarte buni în fiecare localitate.

”Cred că împreună cu dumneavoastră și cu cetățenii care ne apreciează și susțin, putem să facem politica altfel. Mai avem încă de lucru și mobilizare efectiv și aplicată în această săptămână. Avem oameni foarte buni în toate localitățile, ne prezentăm cu curaj, determinare, cu hotărâre, cu bună credință în fața alegătorilor.

Este de lucru, dar seriozitatea și buna credință pe care o avem fiecare va demonstra că PRO România este o forță în județul Maramureș și alegătorii vor avea această opțiune de centru-stânga, care este cam singura și pot să spun cu răspundere acest lucru”, a spus candidatul PRO România la funcția de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

La rândul său, Anca Remeș, candidat la funcția de primar al municipiului Baia Mare, a precizat că PRO România este singura alternativa pentru alegerile locale din acest an.

”Am acceptat cu responsabilitate și onoare propunerea partidului PRO România, pentru că este singurul partid politic în care eu personal m-am regăsit în aceste vremuri pe care le trăim.

Cred că PRO România este singura alternativa pentru alegerile locale din acest an și cu siguranță sper și cred că o să facem o figură frumoasă și să ne pregătim mult mai bine și să creștem, pentru ca în 2024, la sfârșitul mandatelor noastre, să câștigăm încrederea comunităților în care locuim, trăim, muncim, astfel ca în 2024 să fim singura și unica opțiune pentru România”, a spus Anca Remeș.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. Ionel

    Iar noi, maramuresenii, vom face tot posibilul ca partidul Pro sa dispara de tot!!!
    Nu esti dacat un mascarici si un aservit al PSD-ului si, nu ai nici macar onoare!!!
    Lasa-ne in pace si ca sa-ti spun o vorba din Maramures; Du-te si bate-ti coasa!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2