Victor Ponta, premierul Romaniei: Avem foarte multe lucruri de facut pentru Maramures

PNL

In discursul pe care l-a avut in Baia Mare, la mitingul de susținere al candidaților Alianței PSD – UNPR – PC, Victor Ponta a facut precizarea ca actualul Guvern isi propune o serie de lucrari pentru Maramures si maramureseni.

„Vreau doar sa va salut aici, in Maramures, unde sunt foarte mandru ca sunt roman. Vreau sa-i salut pe toti adevaratii romani din Sighet, din Borsa, din Targu Lapus, din Tautii-Magherus, de peste tot, pentru ca sunteti intr-adevar romani si ma faceti sa ma simt mandru ca sunt roman. Vreau un singur lucru sa va spun: azi, impreuna cu Liviu Dragnea, cu Daniel Constantin, ne-am intalnit, asa cum o facem foarte des, cu primarul dumneavoastra, cu Catalin Chereches, cu presedintele Consiliului Judetean, cu vicepresedintele Consiliului Judetean, cu primarii, pentru ca avem foarte multe lucruri de facut pentru Maramures.

Avem de facut drumuri, avem locuri de munca, avem de sprijinit biserica de aici. Sunt atatea si atatea lucruri pe care le putem face impreuna daca suntem uniti si daca ne gandim la ce avem de facut in viitor. Vreau sa va spun ca intotdeauna in Maramures o sa fiu mai mandru ca oriunde in alta parte ca sunt roman.

Vreau sa fiti alaturi de noi, vreau sa facem dreptate pana la capat in noiembrie si vreau impreuna sa facem Maramuresul si Romania acea tara in care toti suntem mandri ca suntem cu adevarat romani.

Mai vreau sa fie ceva foarte clar, pentru ca si primarul dumneavoastra, si presedintele nostru de la PSD au vorbit despre presedintie: eu nu candidez la presedintia Romaniei decat daca stiu ca ma sustine si Maramuresul, si Baia Mare! Daca ei asa zic, atunci o sa ne gandim impreuna la ce e mai bine pentru Romania”, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.

Gabriel Zetea, presedintele PSD Maramures: Maramuresul este cel mai frumos loc lasat de Dumnezeu pe pamant

Si presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea a avut un mesaj pentru maramuresenii prezenți in Centrul Vechi al orasului, veniți miercuri seara pentru a susține candidații Alianței Electorale PSD-UNPR-PC.

”Stiu ca sunt multi veniti aici din judet, stiu ca sunt si multi baimareni, dar vreau sa va intreb daca Ulmeniul e aici? Tautii-Magherus e aici? Seiniul e aici? Mai putini din Seini, pentru ca astazi am vizitat Seiniul alaturi de premier. Vreau sa va spun un lucru: Maramuresul este cel mai frumos loc lasat de Dumnezeu pe pamant.

Toti cei care ne trec pragul vad si pentru ei poate ca Maramuresul reprezinta, Manastirea de la Barsana sau de la Rohia sau Cimitirul Vesel de la Sapanta sau bisericile de lemn care sunt unicat in lume, dar pentru noi, pentru maramureseni, Maramuresul reprezinta toate celelalte locuri. Maramuresul reprezinta credinta Lapusului sau reprezinta traditionalismul Maramuresului voievodal sau veselia Chioarului si Codrului sau modernismul Municipiului Baia Mare. Pentru toate aceste lucruri, eu cred ca trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu ca le avem si sa fim mandri ca suntem maramureseni.

Oricat de mandri am fi, sa stiti ca nu cred ca ne putem descurca singuri si avem nevoie de ajutor pentru ca investitiile noastre sa continue si, ca maramureseni si gospodari ce suntem, stim ca ajutorul vine de la prieteni, iar prietenii Maramuresului sunt astazi printre noi: avem astazi prezenti aici parlamentarii alesi de catre dumneavoastra, toti parlamentarii Maramuresului. Avem astazi prezenti intre noi europarlamentari care candideaza in 25 mai si pe care dumneavoastra o sa-i alegeti, pe doamna Corina Cretu, pe doamna Daciana Sarbu, pe domnul Ioan Mircea Pascu. Il avem astazi aici pe domnul secretar de stat, Dragos Titea, de la Ministerul Transporturilor, care ne va ajuta sa rezolvam multe dintre problemele care treneaza de multa vreme in judetul Maramures.

Avem alti prieteni, il avem pe ministrul si vicepremierul Daniel Constantin, sunt astazi aici in fata noastra mai mult de jumatate din primarii din Maramures si ei stiu foarte bine ce inseamna legatura, ce inseamna felul in care lucreaza astazi Liviu Dragnea.

Faptul ca astazi Maramuresul beneficiaza de cea mai mare suma din istoria sa intr-un singur an prin Programul National de Dezvoltare Locala, asta inseamna proiecte pentru judetul Maramures, asta inseamna, in sfarsit, canalizare, asta inseamna, in sfarsit, drumuri pe care le asteptam cu totii!”, a precizat presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Reclame home 1