Victor Ponta, prezent in Maramures pentru a sustine candidatii PSD

Reclame home 1
Reclame home 1

victor ponta in baia mareVictor Ponta, fostul presedinte al PSD si fost premier al Romaniei s-a aflat in Baia Mare, in seara zilei de vineri, 27 mai, pentru a-si arata sustinerea fata de candidatii PSD. La numai o zi de la intalnirea din Sighetu Marmatiei a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, cu activul social-democrat din judet, in Baia Mare a ajuns, pentru scurt timp, si Victor Ponta. Acesta a dorit sa se intalneasca cu candidatii PSD din judet pentru a le arata ca este alaturi de ei si a dovedi, inca o data, ca are o afinitate aparte pentru Baia Mare si pentru Maramures.

Presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, candidat pentru Consiliul Judetean a declarat ca echipa pe care o propune in intreg judetul este formata, in proportie de peste 45%, din oameni tineri, oameni noi, iar reimprospatarea clasei politice a invatat-o, inca din anul 2004, de la Victor Ponta.

”Victor Ponta m-a invatat, inca de la inceput, ca pentru a castiga increderea oamenilor, trebuie sa cream noi generatii, sa oferim o sansa tinerilor, asa cum si eu am primit o sansa la momentul potrivit”, a declarat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Prezent la sediul PSD Maramures, Victor Ponta a oferit cateva declaratii de presa, iar discursul lui a inceput cu urmatorul mesaj: ”Multumesc inca o data celor din Maramures ca sunt si au fost alaturi de mine si la bine, dar si la greu. Nu pot uita ca, in 2011, cand demaram USL, Florin Tataru a fost primul candidat care a castigat sub aceasta sigla la nivel national un mandat de parlamentar.

La fel s-a intampat si in 2012, iar apoi in 2014, cand am avut si momente bune, dar si mai putin bune. Afland ca la Primaria Baia Mare candideaza Florin Tataru, am dorit sa vin pentru a-mi arata, inca o data, sustinerea pentru el. Vreau sa stiti ca imi pare rau de problemele pe care le are Catalin Chereches, nu ma bucur deloc de necazul lui si nimeni nu ar trebui sa se bucure. Consider, insa, ca Baia Mare are nevoie de mai putin populism si mai putin oportunism. Cred ca Florin, alaturi de consilierii PSD si celelalte formatiuni cu care avem incheiate aliante si la nivel central, va oferi orasului Baia Mare ce are nevoie.

Pentru Consiliul Judetean Maramures il sustin pe Gabriel Zetea si echipa pe care acesta o propune. Stiu ca impreuna cu Gabi Zetea, pentru Maramures se poate face mai mult si mai bine. Regret acum ca, in 2012, pentru ideea de USL, in Maramures si in Baia Mare am sacrificat Partidul Social Democrat.

Astazi, insa, doresc sa ma revansez si vreau sa stiti ca ii sustin pe toti cei care candideaza la primarii, Consilii locale sau Consiliul Judetean. Acesta este motivul pentru care m-am oprit in aceasta seara in Baia Mare, sa multumesc primarilor care mereu m-au ajutat, oamenilor care m-au sprijinit de-a lungul timpului si care mi-au ramas aproape. Stiu ca nu mi-e rusine cand ne intalnim cu oamenii de afaceri, cu pensionarii, cu profesorii, cu medicii, fiindca pentru toti am incercat sa fac ceva”, a declarat Victor Ponta.

Biroul de presa al PSD Maramures

victor ponta in baia mare 2

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. George

    ”Victor Ponta m-a invatat, inca de la inceput, ca pentru a castiga increderea oamenilor, trebuie sa cream noi generatii, sa oferim o sansa tinerilor, asa cum si eu am primit o sansa la momentul potrivit”, a declarat liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea.
    Mai gabrielut, daca Ponta te-a invatat asta si e maestrul tau, du-te unde nu bate soarele si ascunde-te. Nu sesizezi cit de stupida si umilitoare este aceasta afirmatie pentru un om de virsta ta referitor la virsta lui? Comparati-va notele din liceu si poate iti revii. daca pe el l-ai luat ca referinta, stai la fostele tale afaceri (daca nu au murit) si fii un intreprinzator demn in loc de un lingau penibil (cum ar pute fi altfel un lingau? poate scirbos..). Te rog frumos spune public ca nu nu ai spus asta, ci presa, bat-o vina.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole