Victor Ponta: „Va spun sigur ca alegerile pentru Primaria Baia Mare nu vor avea loc, chiar daca se aloca banii. PDL nu le poate fura si le va amana”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Victor Ponta, presedintele PSD, este convins ca alegerile pentru Primaria Baia Mare, programate pentru data de 8 mai, nu se vor mai tine.

Acesta a declarat, pentru ZiarMM.ro, ca de vina sunt reprezentantii PDL, care simt ca vor pierde alegerile. Pentru ca nu le pot fura, nu au altceva de facut decat sa le amane, declara Ponta.

„Va spun absolut sigur ca aceste alegeri nu vor avea loc si daca se aloca si daca nu se aloca banii. Pentru ca PDL-ul are o chestie foarte clara. Daca nu poate castiga alegerile sau nu le fura, nu le mai tine.

Sa nu-mi spuneti ca nu puteau da bani pentru alegeri de la Ministerul Adminisratiei si Internelor, din moment ce se dau peste tot pe unde pot sa mearga cu pachetul, cu japca. Sunt si in alta parte, iar toti banii sunt de la Igas.

Nu vor alegeri pentru ca n-au candidat si nu merge treaba cu furatul, ca in alte parti. Partea cu banii e doar un pretext”, a afirmat liderul social-democrat, pentru ZiarMM.ro.

Presedintele PSD a adaugat ca nu doar alegerile pentru Primaria Baia Mare reprezinta o problema pentru actuala putere. Ci si cele parlamentare, care ar putea fi si ele amanate.

„Cei de la PDL s-au gandit sa amane pana si alegerile parlamentare. Exista o prevedere in Constitutie care precizeaza ca se pot amana cu sase luni, daca apar situatii speciale. Orice alegeri pe care nu le pot castiga, le amana”, a spus Ponta.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2