Prezidentiale: Victor Ponta vine in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Candidatul Aliantei PSD UNPR-PC, Victor Ponta vine in Maramures joi, 6 noiembrie 2014, unde va fi organizata si o intalnire regionala cu reprezentantii Aliantei din judetele limitrofe: Satu Mare, presedinte PSD si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Gogor, din Salaj, presedintele PSD si presedintele Consiliului Judetean Tiberiu Marc si Bistrita-Nasaud, presedintele PSD si presedintele Consiliului Judetean, Radu Moldovan.

Victor Ponta va fi insotit pe parcursul vizitei in judetul Maramures de presedintele PLR si presedinte al Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, de ministri  Mircea Dusa, Doina Pana si Aurelia Cristea, precum si de fostul ministru de Interne, Radu Stroe.

Programul premierului in Maramures incepe la ora 16.00, cand a fost stabilita o intalnire cu primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si reprezentantii administratiei publice locale din judet, la Sala Millennium din Baia Mare. De la ora 16.00 la 16.10, presedintele PSD, Victor Ponta va face scurte declaratii de presa. De la ora 17.15 la 17.45, candidatul Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC se va intalni cu PSSa Justin Sigheteanu la Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului si Satmarului din Baia Mare. In fata Episcopiei vor avea loc noi declaratii de presa.

 PROGRAM

16.00 – 17.00 Intalnire cu primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si reprezentantii administratiei publice locale din Maramures.

17.15-17.45 Intalnire cu PSSa Justin Sigheteanu la Episcopia Ortodoxa Romana a Maramuresului si Satmarului din Baia Mare.

Mentiune: Victor Ponta, presedintele PSD va face scurte declaratii de presa la inceputul celor doua intalniri.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2