Victorie: Fetele de la Minaur au castigat la limita in deplasarea de la Timisoara

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur s-a impus la limita in meciul de la Timisoara cu CSU de Vest. Scorul a fost de 33-32, in conditiile in care au jucat doar sapte fete. De precizat ar fi faptul ca, astazi, 10 mai 2017, baimarencele au avut penultimul meci din acest sezon de Divizia A.

Jucatoarele cu dubla legitimare de la Minaur sunt la Drobeta Turnu-Severin, unde are loc turneul final la Junioare I, iar Jenica Rudics a fost suspendata in urma cartonasului rosu primit in partida cu Muresul Tg. Mures. La pauza jocului de astazi, CS Minaur a condus cu 18 la 16.

Primele opt minute ale partidei, disputate in Sala “Constantin Jude”, au fost echilibrate. Cu patru goluri consecutive, sportivele de la Minaur au reusit sa se desprinda de la 3-3 la 7-3 in minutul 12, pentru ca diferenta sa creasca la cinci goluri in minutul 20, scorul fiind de 8-13. Gazdele au reusit sa reduca din diferenta, iar in pauza s-a intrat cu scorul de 16-18 pentru Minaur.

La noua minute de la reluarea meciului, fetele au reusit sa obtina un rezultat de 20-24. Acest avantaj s-a mentinut pana in a doua jumatate a reprizei, cand gazdele s-au apropiat la doua goluri, scor 26-28, in minutul 49.

Cu cinci minute inainte de final, CS Minaur avea patru goluri in avantaj, scor 28-32, insa timisorencele s-au apropiat la un singur gol, respectiv 31-32, insuficient deoarece echipa baimareana la final a reusit sa incheie partida cu 33 la 32.

Sportivele de la Minaur vor juca, in ultimul meci din acest sezon de Divizia A, intr-o partida considerata in deplasare cu CS Extrem. Meciul se va disputa miercuri, 17 mai 2017, incepand cu ora 15:30.

Dupa aceasta partida, handbalistele de la Minaur vor incepe pregatirile pentru barajul de promovare, acolo unde va intalni pe Danubius Galati si HM Buzau.

Echipa CS Minaur: Claudia Cetateanu – Cristina Andrita (7 goluri), Bianca Zegrean (6), Stefania Balaceanu (5), Daiana Gaiu (5), Iulia Bledea (5), Oana Bidascu (5), Raluca Mihai (nu a evoluat, fiind accidentata).

Antrenoare: Simona Maior-Pasca

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2