Victorie pentru fetele de la Minaur in primul meci la barajul de promovare/retrogradare in Liga Nationala

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a debutat cu o victorie la scor, la barajul de promovare/retrogradare in Liga Nationala. Scorul a fost de 35-25 cu HM Buzau, ocupanta locului trei in Divizia A, seria B. La pauza, avantajul echipei noastre a fost de sase goluri, scor 20-14.

CS Minaur a inceput mai bine jocul, marcand primele trei goluri ale partidei, scor 3-0 (min. 4). Diferenta s-a pastrat si in minutul zece, cand fetele noastre conduceau cu 9-6. Spre finalul reprizei, echipa baimareana s-a distantat la sapte goluri diferenta, scor 18-11, pentru ca la pauza sa intre la cabine cu sase goluri in avantaj, scor 20-14.

Avantajul inregistrat la pauza le-a permis antrenoarelor Simona Maior-Pasca si Ioana Marta sa utilizeze majoritatea jucatoarelor aflate in lot. Diferenta de pe tabela de marcaj a ajuns pentru prima data la zece goluri in minutul 48 la scorul de 29-19. Aceasta a fost diferenta inregistrata si la finalul meciului, echipa noastra impunandu-se cu 35-25.

Astazi, 25 mai a.c., fetele joaca de la ora 18:00 impotriva prim-divizionarei Danubius Galati. O victorie a fetelor in aceasta partida ne-ar asigura biletele pentru Liga Nationala, in sezonul 2017/2018.

CS Minaur – HM Buzau 35-25 (20-14)

Sala “Kati Szabo”, Sf. Gheorghe

Au arbitrat: Draghici – Dragut (Vrancea). Observator: Doru Dordea (Sibiu)

Aruncari de la 7m: 5-3 (transformate 5-3)

Minute de eliminare: 12 – 10

CS Minaur: Claudia Cetateanu, Andreea Nastasa – Cristina Andrita (8 goluri), Jenica Rudics (6), Andreea Tecar (5), Stefania Balaceanu (4), Alexandra Pricop (3), Maryana Mykytei (2), Iulia Bledea (2), Andriyana Naumenko (2), Bianca Zegrean (2), Oana Bidascu (1), Daiana Gaiu, Raluca Mihai.

Antrenoare: Simona Maior-Pasca si Ioana Marta

CS MINAUR

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2