VIDA NOEMI – viceprimarul Coalitiei pentru Baia Mare, risca sa-si piarda mandatul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vida Noemi Erika a fost declarata incompatibila de catre Agentia Nationala de Integritate in anul 2015. Potrivit ANI, viceprimarul Coalitiei s-a aflat in stare de incompatibilitate in mandatul 2008 – 2012, intrucat nu a renuntat la contractele incheiate anterior validarii mandatului de consilier local, intre Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, respectiv Primaria Municipiului Baia Mare, si S.C. OPUS MEDIA S.R.L. (societate comerciala in cadrul careia aceasta detine functia de administrator si calitatea de asociat), incalcand, astfel, dispozitiile art. 90, alin. (1) si art. 92, alin. (2) din Legea nr. 161/2003.

Conform informatiilor furnizate de Primaria Municipiului Baia Mare, Vida Noemi a incasat in perioada de incompatibilitate aproape 30.000 de lei, bani de la bugetul local.

Impotriva raportului ANI, Vida Noemi a formulat contestatie care a fost solutionata de Curtea de Apel Cluj, prin admiterea in parte a acesteia, insanta mentinand prevederile raportului in ceea ce priveste incidenta art. 90 si 92 din Legea 161/2003.

Conform art. 90 din Legea 161/2003, consilierii locali nu pot incheia contracte comerciale de prestari de servicii, de executare de lucrari, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autoritatile administratiei publice locale din care fac parte, iar incalcarea acestor prevederi legale atrage incetarea de drept a mandatului consilierului local respectiv.

Vida Noemi a formulat recurs impotriva deciziei Curtii de Apel Cluj, dosarul aflandu-se in acest moment in procedura filtru a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, urmand ca in perioada urmatoare sa se stabileasca termenul de judecata.

In cazul respingerii recursului, sentinta CA Cluj devine definitiva, astfel ca mandatul vice-primarului Vida Noemi inceteaza de drept.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

  1. Cineva

   Esti cumva medium de le sti asa de bine?! In cazul asta ”trebe” sa te alungam si pe tine din oras!

   Reply
 1. ioan

  ALOOO!! cineva -u-le,, tu o cunosti bine pe datatoarea asta de viata pentru barbati ,, cat este de hada atat este de rea de musca ,, are neste obrazuri de sta porcu-n coada ,, i-a vezi ce zice cocosul catorva fete din primarie,, care este ungurul ludescher,, ,, si care trebuie sa recunoastem ca si pe vremea gyogy-ca-i,, a fost tare de tot mai ales in perioada cat a fost interimar,,, si cat a lucrat in Combinat ca pramist era un TIRAN<<< ase ca sugaci cineva fa-i de foale la noemi mizerabila!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. Cineva

   Daca vrei sa comentezi ceva,taranoiule,fa-o in mod civilizat,asta daca sti ce inseamna aia si ”sugaci” sa-i zici la ma-ta si la tata-tau nu la mine! Se pare ca unii badarani ca tine se folosesc de internet doar ca sa-si arate incultura si prostia!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2