(VIDEO) Baia Mare: Alexia Florescu a obtinut locul I la Festivalul “Star Vivere Music Revolution” de la Oradea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Baimareanca Alexia Florescu a reusit sa obtina locul I la Festivalul ”Star Vivere Music Revolution”. Evenimentul, care a fost de inalta tinuta, s-a desfasurat la Oradea, in weekendul care tocmai s-a incheiat. Alexia a reusit sa obtina a doua medie din concurs, respectiv 9.99. Trebuie sa recunoastem ca este o medie foarte buna acordata pe merit micutei artiste, care este pregatita de Nora Denes.

De precizat ar mai fi faptul ca, Alexia Florescu a participat si la Festivalul “Glorie patriei” care s-a desfasurat la Moscova, la inceputul lunii curente. Si aici, fetita, extrem de talentata, a reusit sa obtina doua premii, mai exact la categoria-Limba Romana si la categoria-Hit International.

Mama Alexiei si-a impartasit bucuria si cu prietenii sai pe Facebook, unde a postat atat fotografii cu realizarile fiicei sale, de la cele doua festivaluri, cat si aprecierile pe care le are ca mama pentru fiica sa.

Consideram ca Marilena Florescu chiar e indreptatita sa se simta atat de mandra de copila sa avand in vedere ca fetita nu este doar talentata ci este si extrem de isteata.

Marilena Florescu: “ALEXIA – PREMIUL 1, cu a doua medie din întreg concursul, 9.99, la Festivalul “Star Vivere Music Revolution” Oradea, un festival de înaltă ținută! Felicitări organizatorilor și tuturor concurentilor! Împărtășim cu voi bucuria noastră!

Mulțumim Alexia Florescu pentru fiecare moment de bucurie și mândrie pe care ni-l oferi. Mulțumim juriului de excepție pentru aprecieri! Mulțumim Nora Denes pentru pregătirea Alexiei! Mulțumim tuturor celor care o apreciază și o susțin pe Alexia.” Ana AVRAM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2