VIDEO: Cocosii! Chereches si Zetea s-au certat in biroul presedintelui Zamfir Ciceu

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

catalin chereches vs gabriel zeteaDialogul este un cuvant necunoscut primarului baimarean Catalin Chereches. Afirmatia ii apartine vicepresedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Invitat de presedintele Zamfir Ciceu a lua parte la discutii privind modul de abordare a problemei deseurilor in perioada urmatoare, Catalin Chereches s-a pozitionat de la inceput in opozitie cu afirmatiile lui Gabriel Zetea, intrerupandu-l si contrazicandu-l de fiecare data cand avea ocazia, indiferent de cele afirmate de de acesta din urma.

In repetate randuri, cei doi au intrat in dialog contradictoriu, vorbind uneori in paralel. Uitand ca a fost oaspetele presedintelui Ciceu (fapt pe care l-a negat), uitand ca singurul partid pe care il reprezinta este UNPR si nu Coalitia pentru Baia Mare, care nu este formatiune politica, uitand faptul ca Aeroportul Baia Mare se afla in subordinea Consiliului Judetean, Chereches i-a luat la intrebari cu tupeul care il caracterizeaza pe cei care gestioneaza o problema care le apartine in exclusivitate.

Mai mult, pentru ca nu stapaneste deloc situatia privind implementarea lucrarilor la Aeroport, a adoptat strategia de a-si contrazice interlocutorul fara niciun argument. In final, Gabriel Zetea i-a spus sa nu confunde intalnirea cu o sedinta de Consiliu Local, unde nimeni nu poate lua cuvantul decat daca primeste acordul primarului.

Presedintele Zamfir Ciceu a incercat sa tempereze spiritele, ceea ce a si reusit, dar doar partial, pentru ca pana la sfarsitul discutiilor, contrele dintre Chereches si Zetea au continuat.

Cele mai aprinse momente, in montajul VIDEO de mai jos.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Mitica

  Hopa, mult iubitul Imperator Maximus a dat de o piatra tare…, oricum tupeu ca si el mai rar! Nu e in stare sa-si gestioneze treburile la el in Primarie si alte “entitati” sportive si se “baga in treaba altora”!

  Reply
 2. Dorin

  Incepe sa piarda controlul Kake. Vin vremuri grele pentru el. Felicitari lui Zetea ca s a tinut tare pe pozitie. Cred ca este primul om (inafara de voi, ZiarMM) care are curajul sa l infrunte. Oricum, e inceputul sfarsitului pt Imperator!

  Reply
  1. Attila

   De acord. Doar ca intre inceputul sfarsitului si sfarsitul final vor mai trece cel putin 2 ani. Intre timp, kk va fi din nou primar. E insa chiar mai interesant asa, sa il vezi cazand de sus. Timpul are inca rabdare, vorba lui Marin Preda.

   Reply
 3. mmm

  E obisnuit de la primarie, care e condusa ca pe vremea comunistilor … consilierii locali is acolo asa doar pe post de papusi …

  Reply
 4. ULUITOR

  Penibil KAKE, si CICEU si mai penal care rade ca un… in loc sa medieze discutia, nici cu Zetea nu imi e rusine dar de data asta il aperciez si ca ii da in BOT la KAKE sper ca si DNA sa ii dea. Ba KAKE dar tu ai dat bani pt Ternul de Rugby ca la taia de pamblici esti sef si pana la urma ce proiecte ai tu pt Baia Mare???? eu zic ca DNA treuie sa iti faca si tie un proiect permanent.

  Reply
 5. pupaza din tei

  Din pacate(!)________ei reprezinta modelul prezent si viitor_____al omului politic si___administrativ al judetului Maramures, precum si________potentialul uman de care dispunem p’aciea. Aceasta este tragedia locului_______!!!!______Cearta______si polemica____________este, de fapt, un mod______de a dialoga, in masura educatiei lor;_______________despre ranjitul pres___dintelui,___________________nimic………., spune tot.

  Stimata redactie, va apreciez gestul de a cenzura textul de la celalalti aventurieri ai locului-din stabilimentu’ de la Gardani, insa chiar dv descrieti prapastia in care ne arunca aceste marunte personaje… – Promit!, ca nu postez altadata…. ;))

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *