VIDEO Cristian Țâgârlaș: Secția Specială din justiție trebuie desființată

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cristian Niculescu Țâgârlaș are o experiență bogată ca avocat, dar are și o implicare importantă în viața comunității din Maramureș.

Este candidat din partea PNL Mareamureș pentru Senat.

A decis să se implice în politică pentru a-și folosi cunoștințele pentru repararea derapajelor comise de PSD în justiție și pentru îmbunătățirea sistemului electoral.

Dar mai ales pentru că vrea să ducă în Parlament vocea maramureșenilor, ținuți în sărăcie de baronaul PSD Gabriel Zetea, învins în alegerile locale de colegul său liberal Ioan Bogdan. Acesta a devenit cel mai tânăr președinte de Consiliul Județean din România.

„Planul lui Bogdan” este un program ambițios, care prevede: drumuri expres, terminal nou aeroport (dezvoltare turism, economie), parcuri industriale în zona Baia Mare, centură ocolitoare Baia Mare , oportunități pentru tineri pentru a nu mai pleca din Maramureș. Proiectele de dezvoltare a Maramureșului, finanțate în mare parte din fonduri europene prin Planul de Relansare și Reziliență.

Cristian Niculescu Țâgârlaș explică în ediția electorală a Newsweek LIVE cum vrea să contribuie la realizarea acestor proiecte.

Comandat de PNL Maramureș, Cod AEP – 11200025

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *