VIDEO: Dialog inedit între subprefectul Crina Chilat și primarul Cătălin Cherecheș. Ce a replicat edilul după ce a aflat că băimărenii îi cer urgentarea realizării unor investiții prioritare

Reclame home 1
Reclame home 1

Schimb de replici pe care puțini îl anticipau între subprefectul Crina Chilat și primarul Cătălin Cherecheș. Invitată la dezbaterea publică pe tema bugetului Băii Mari pentru anul 2023, reprezentanta Prefecturii Maramureș nu l-a menajat pe Cherecheș, punându-i în vedere ca problemele prioritare așteptate de băimăreni să fie rezolvate.

Unul dintre punctele vizate s-a referit la fluidizarea traficului rutier la intrările în oraș, unde administrațiile locale și cea județeană au anunțat de aproape doi ani că se lucrează la un proiect privind realizarea unor pasaje suspendate la două dintre intrări, însă nu s-a concretizat nimic până acum. Subprefectul Crina Chilat i-a amintit primarului Cătălin Cherecheș să urgenteze realizarea investițiilor respective, acestea fiind două obiective așteptate cu interes de băimăreni și nu numai.

Redăm dialogul privind acest subiect.


Crina Chilat: Referitor la stadiul implementării proiectelor privind pasajele rutiere la intrarea în municipiul Baia Mare, cele de la Recea și Italsofa, se dorește informarea cetățenilor…

Cătălin Cherecheș: Bun, aici Consiliul Județean e titular.

Crina Chilat: Da, numai că Primăria (Baia Mare, n. red.) este partener cu Recea și Groși, din informațiile obținute de mine de la Consiliul Județean. Dumneavoastră vă solicită să urgentați tot ce înseamnă realizarea acestor investiții.

Cătălin Cherecheș: Adică mă vor președinte de Consiliu Județean sau ce?

Crina Chilat: Găsiți dumneavoastră o metodă. Eu vă transmit cu ce probleme vin băimărenii la Instituția Prefectului
.

Dincolo de această chestiune, reprezentanta Prefecturii Maramureș i-a mai prezentat edilului băimărean și alte probleme ce așteaptă a fi rezolvate, în contextul în care o bună gestionare a bugetului municipiului este imperios necesară.

Deși deloc alintat de intervenția Crinei Chilat, primarul Cătălin Cherecheș a recunoscut calitățile acesteia în domeniul financiar, apreciind că actualul subprefect ar fi meritat un loc de deputat în Parlamentul European, funcție pentru care a candidat în 2019.

”Domnia sa este unul dintre puținii oameni din administrația județului care chiar înțelege ce înseamnă un buget. Mi-aș fi dorit la un moment dat să treacă prin mâna dânsei și bugete la nivel european, dar poate niciodată nu e târziu”, a spus Cătălin Cherecheș.

Ce alte sugestii i-a mai oferit Crina Chilat primarului băimărean și ce i-a determinat pe consilierii locali să o aplaude în picioare aflați urmărind materialul video de mai jos.

ZiarMM

Sursa video: https://www.facebook.com/catalincherechespaginaoficiala

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. cetatean

  Un om cu bun simt, sau cum sa zic, un om normal, daca mai intelegem ce inseamna sa fi normal in lumea aceasta, daca se uita la filmarea de mai sus trage niste concluzii – si anume ca ce nesimtit e primarul, adica micul om nici macar nu are bunul simt cand doamna vorbeste cu el sa se uite la ea, adica ii da pe nari afara prostia si grandomania, el se face ca lucreaza…va dati seama ce acte importante avea de semnat … si ne-am adus aminte ca micul om nu poate sa aiba o discutie constructiva cu cineva, la el daca cineva nu e cu el e impotriva lui, ma mir ca nu a si injurat dupa cum are obiceiul – da oare de ce nu i s-a adus aminte de pretul mare la dezapezire, facuta ca de obicei de mantuiala, sau de gunoaiele aruncate pe maulul Sasarului, dupa care noi platim amenzi, de pistele de biciclete trasate pe trotuar, de gropile din asfalt „reparate” anual…a da stiu de ce, doar noi fraierii vedem aceste lucruri, de la el de acolo de sus unde se imbina prostia, grandomania, jegul intelectual, etc, nu se vad aceste lucruri.

  Reply
 2. Vlad

  Buna ziua. Mie mi se pare ca a fost un dialog civilizat si fructuos. D-na subprefect Chilat a prezentat punctul de vedere al institutiei pe care o reprezinta (Institutia Prefectului judetului Maramures), iar dl. primar Chereches a punctat foarte bine referitor la…. ”ma vor presedintele Consiliului Judetean?”!! Din cate stiu, dl Chereches are doctoratul in economie, asadar cred ca s-ar descurca foarte bine si in postura de presedinte al Consiliului Judetean.
  In rest….numai de bine!
  Felicitari si succes echipei ZiarMM in redarea stirilor cotidiene cat mai bune si mai corecte!!!

  Reply
 3. vasiletivadar3@gmail.com

  Unde s prea multe moașe ,moare copilul. Investițiile trebuie să. ACESTE DOUĂ aibă doar două entităti BENEFICIAR SI EXECUTANT.
  FIABILITATILE ȘI PROIECTAREA TREBUIE SĂ FIE COMPONENTĂ A INVESTIȚIEI PREZENTATA DE EXECUTANT. IMVESTITIILE NU TREBUIE SĂ AIBA TVA SI NICI PROFIT. DEASEMENI MATERIALELE DE CONSTRUCTII TREBUIE SA FIE PRELUATE LA PREȚ DE PRODUCȚIE FĂRĂ ADAOSURI COMERCIALE.

  Reply
 4. Asta sunt...!!!

  Ce mai vor băimăreni de la primar??
  A făcut tot ce a promis în campania electorală!!!
  În luna august a terminat și ștrandul!!!
  Felicitări domnule PRIMAR!!!
  Ori cum băimăreni se pare că au memoria scurtă!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole