VIDEO – Iohannis: E nevoie de o nouă majoritate credibilă, care să impună reforme legislative, ca alegerea primarilor în două tururi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că este nevoie de o nouă majoritate parlamentară care să impună rapid reforme legislative, indicând alegerea primarilor în două tururi de scrutin, informează AGERPRES.

“Dragi români, mai avem un pas pentru a încheia acest val de schimbare. Victoria de la locale trebuie confirmată la alegerile din decembrie, când majoritatea toxică ce a acaparat Parlamentul va putea fi oprită prin votul cetăţenilor să mai producă daune ireparabile, doar în acel moment vom avea toate premisele care să permită României să se modernizeze cu adevărat.

Avem nevoie de o nouă majoritate credibilă, care să impună rapid reformele legislative atât de aşteptate şi de necesare. Printre acestea se numără şi modificarea legii care să asigure din nou alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Este un pas esenţial pentru a garanta în perspectiva alegerilor din următorul ciclu electoral o mai mare legitimitate celor care vor administra oraşele şi comunele timp de patru ani”, a spus Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. provocator

    De acord. În turul doi să intre primii patru clasați după turul unu. Ca să putem alege și să nu votăm numai gică contra.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2