VIDEO – Iohannis: Ministerul Sănătăţii va stabili norme pentru votare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că Ministerul Sănătăţii va stabili norme pentru votare la alegerile locale din 27 septembrie, informează AGERPRES.

Şeful statului a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă în contextul în care consideră că nu este sigur ca elevii să înceapă în totalitate şcoala, să nu revină în bănci, este sigur ca în 27 septembrie părinţii şi bunicii lor să meargă la vot.

„Nu trebuie să facem o confuzie între activitatea şcolară şi activitatea de votare. Activitatea şcolară este una complexă, implică un număr mare de copii, un număr mare de cadre didactice, de alt personal şi normele sunt specifice şi foarte stricte. Activitatea de votare, care se desfăşoară de multe ori în aceleaşi spaţii, este una care şi ea trebuie să respecte normele care vor fi stabilite până atunci de către Ministerul Sănătăţii, dar este clar că spaţiile vor fi dezinfectante şi înainte şi după, pentru a nu avea implicaţii o activitate asupra celeilalte. Dar, da, în condiţiile în care vom avea toate aceste norme în vigoare, votarea poate să fie o activitate sigură”, a explicat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2