VIDEO: Manelistul Morar, in chef maxim. Cand se vede filmat, nu se poate abtine. Uite cum se comporta presedintele PMP la un botez!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asa cum il stim, mare amator de petreceri si iesiri publice lipsite de inhibitii, Lucian Morar, presedintele PMP Maramures, apare din nou in spatiul mediatic, intr-o postura care il caraterizeaza: cu lautarii lui de suflet si sticla de bautura de care nu se dezlipeste nici macar atunci cand danseaza. Intr-o inregistrare video postata pe pagina de Facebook Atac la Cenzura, Morar, asa cum ii sade bine unui politician rafinat, se prezinta cu o sticla de bere in mana, dansand nevoie mare pe ritmurile manelelor interpretate de apropiatii sai.

Ca un adevarat bastan local de Chelinta, Morar scoate banul din buzunar si, dupa ce il flutura in fata celor prezenti, ca nu cumva momentul sa treaca neobservat de catre petrecaretii neatenti, il ofera cu mare generozitate vocalistului. Cei 200 lei sunt primiti imediat, ca doar are dom’ primar de Ulmeni, mai ales acum, dupa saltarea lefurilor.

Apoi, da-i din nou la dans, cu sticla de bere in mana. Ca asa e in politica. Trebuie sa te apleci catre nevoile alegatorilor, sa empatizezi cu ei, sa le simti greutatile si sa le intelegi nevoile. Miscarea Populara e aproape de oameni si nu ii lasa in momente grele. Iar ca lider de partid, trebuie sa te sacrifici primul. E drept, merge mai greu berea pe gat, dupa ce te-ai obisnuit cu coniacurile chefurilor de la Judet, dar asta trebuie sa faca un mare politician. Sa bea cot la cot cu minoritarii sai de suflet, sa le aline jalea care ii macina. Mai ajungea Morar idolul chelintenilor de pretutindeni daca lasa berea la masa si dansa decent, ca majoritatea petrecaretilor? Mai avea el valoare in fata lor daca nu epata cu bani dati lautarilor? Ce exemplu oferea el fanilor extaziati de un asa primar destoinic?

Of, viata crunta…!

Ciprian DRAGOS

Imagini, Atac la Cenzura

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Zoli

  Cunoasteti vorba aia din popor ”Daca intri intre tarate te manaca porcii”??! In cazul acestui incult taranoi e vorba adevarata! Sa stea intre tiganii manelisti ca acolo ii este locul!

  Reply
 2. dan

  Am crezut ca generatiile ce vor veni vor schimba in bine viata, dar cred ca e mai rau decat inainte de ’89….. de neinchipuit ce soarta are Maramuresul, ce oameni ne conduc, cum se sifoneaza banii si nimeni nu face nimic de a schimba destinul nostru! … Mi-e greata de ceea ce vad !!!
  Ziarmm, cred ca sunteti singurul din opozitie, care ar fi trebuit sa o faca un partid politic, dar e adevarat – avem doar gasti interlope si de temut si totul e pe bani si interese!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2