VIDEO – Mihai Iosif, noul antrenor al celor de la CS Minaur, prezentat oficial azi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur are oficial antrenor nou, după plecarea lui Ciprian Danciu. Mihai Iosif a fost prezentat oficial azi de către conducerea clubului și conducerea Primăriei Baia Mare. Nu înainte de a i se mulțumi lui Ciprian Danciu pentru tot ce a făcut pentru echipa din Baia Mare. De altfel, Danciu a recunoscut că nu îi ușor să plece de la echipă, însă tot răul spre bine.

„Ne dorim să atacăm promovarea sezonul viitor. Ceea ce m-a determinat să vin aici este dorința de a promova sezonul viitor. Dar îmi doresc ca noi toți să creăm o emulație în Baia Mare, în tot județul, ca atunci cand joacă Minaur să vină lumea la stadion în număr cat mai mare. Nu am ce promisiuni să fac la acest moment, doar că vom da 100%. Cine nu va corespunde nu va merge mai departe cu noi”, a spus Mihai Iosif.

Acesta a recunoscut că și-a făcut o părere despre echipa pe care o va antrena, însă deocamdată nu spune mai multe. A lăsat să se înțeleagă că vor fi și plecări de la echipă dacă lucrurile nu vor merge în direcția dorită. Nu a acut cerințe deosebite atunci cand a semnat cu Minaur, decat cele „normale, din fotbal”.

Pentru Mihai Iosif primul examen de trecut va fi meciul de maine, 20 octombrie, de la ora 15.30, de pe stadionul „Viorel Mateianu” din municipiu. Este meciul din prima etapă din cadrul grupei D a Cupei Romaniei la fotbal. Lucrul bun este din start faptul că Minaur va juca de acum pe bani. Fiecare punct caștigat aduce 4000 de euro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

  1. SShowman

    No, no , mare zarvă afară … La prima strigare, pâine și circ pt. prostime valabil din antichitate … Adevărul este că sportul e cel mai bun ambasador … Paradoxul , cât timp poți susține o echipă când n-ai o economie reală în oraș ?! … Dacă stau să mă cuget , a fi constant în ce faci ( ani de zile ) înseamnă brand , adică valoare … No , bine am zis ?! …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole