VIDEO: Primarul Chereches, santaj in plina sedinta. O consiliera il face knock out!

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primarul Catalin Chereches a fost desfiintat, in plenul Consiliului Local, de cateva intrebari punctuale adresate de una din reprezentantele Partidului Ecologist Roman. Daniela Bazarea a luat cuvantul, cerand edilului cateva explicatii cu privire la Sarbatoarea Castanelor si mutarea datei organizarii evenimentului, in luna octombrie.

In replica, primarul a incercat sa o santajeze pe consiliera municipala, amenintand-o ca o va da in judecata pentru prejudicierea bugetului orasului, daca proiectul de hotarare nu va trece. In felul acesta, Chereches incerca sa ii forteze pe alesii locali sa voteze proiectul sau de hotarare.

Foarte calma, consiliera si-a mentinut pozitia. Vizibil iritat de interventia Danielei Bazarea, Chereches a cedat nervos, urland la consiliera PER. Aceasta nu s-a lasat intimidata si a continuat sa ii adreseze primarului intrebari referitoare la Castane. Dupa cateva balbe si raspunsuri evazive, Catalin Chereches a fost inchis definitiv, ramanand fara replica.

Despre cum l-a facut Daniela Bazarea knock out pe primarul Catalin Chereches, in dialogul urmator.

Catalin Chereches: Doamna, dumneavoastra personal, daca nu trece proiectul asta de hotarare, va fac denunt penal pentru ca ati adus Municipiului Baia Mare un prejudiciu de un milion lei. Va garantez acest lucru. […] Lucrurile trebuie sa functioneze si la Partidul Ecologist Roman. Lucrurile o sa intre in normalitate, de maine incepand.

Daniela Bazarea: Nu s-au clarificat aspecte legale legate de aceasta modificare (schimbarea datei organizarii Castanelor, din septembrie in octombrie, n. red.). A fost o licitatie organizata. Si va trebui reluata, pentru a nu-i prejudicia pe cei care ar fi putut sa participe in perioada 21-24. Sunt mai multe aspecte care nu au fost clarificate deloc. Noi am venit la sedinta de Consiliu Local…

(Chereches intervine brutal si o intrerupe.)

Catalin Chereches: Inca o data va spun. (Urla.) Nimeni nu s-au (sic!) retras. Despre ce vorbim aici? E noaptea mintii, doamna!

(Bazarea nu se lasa intimidata si incepe sa ceara detalii.)

Daniela Bazarea: Anuntul pentru noua perioada va fi publicat doar pe site-ul primariei sau si pe SEAP?

(Habar nu are ce sa raspunda, pentru ca nu cunoaste legea. Da un raspuns evaziv.)

Catalin Chereches: Va respecta toate procedurile legale.

(Bazarea vede ca primarul nu stie ce sa raspunda si inista cu intrebarile punctuale.)

Daniela Bazarea: Am aprobat organizarea Sarbatorii Castanelor in luna martie. De ce doar in 25 august s-a publicat caietul de sarcini? (Pentru artisti, n. red.)

Catalin Chereches: Pentru ca ne-am dorit confirmari de la cati mai multi din cei care isi doresc sa participe, pentru a avea un eveniment cultural de inalta tinuta.

(Consiliera Daniela Bazarea realizeaza gravitatea afirmatiilor primarului, care spune ca i-a contactat pe artisti, inainte de organizarea evenimentului!!!)

Daniela Bazarea: Confirmari din partea artistilor?

(Chereches realizeaza si el ca a spus ce nu trebuia si incearca sa schimbe sensul afirmatiilor anterioare. Dar o da din nou in bara.)

Catalin Chereches: Au fost rugaminti din partea unor personalitati ale statului roman, personalitati din zona muzicala, artistica, diplomatica, economica…

(Bazarea simte ca primarul e groggy si ii aplica lovitura de gratie.)

Daniela Bazarea: Ce fel de rugaminti? In scris?

(Primarul e knock out. Ramane fara replica. Timp de cateva secunde e in transa. Apoi, dupa ce presedintele de sedinta, Florin Cret, ii sare in ajutor, simtindu-se dator sa intervina pentru a-l reanima pe primar, Catalin Chereches, cu privirea fixa, inca neintelegand ce se intampla, balbaie jalnic doua cuvinte.)

Catalin Chereches: Prin telepatie…

Dialogul, integral, in materialul VIDEO atasat mai jos.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. banhidi

  o felicitam pe doamna consilier local Bazarea pentru interventia domniei sale in cadrul sedintei de consiliu si pentru intrebarile punctuale adresate domnului primar Cherches… vocea domniei sale a fost vocea multor cetateni din acest oras… cetateni care cauta si acum raspunsuri la unele intrebari legate de organizarea sarbatorii castanelor 2017 din Baia Mare… doamna Bazarea a dat dovada de mult spirit civic si de mult curaj in acelasi timp, dat fiind stiute comportamentul si atitudinile razbunatoare ale actualului primar.. spre deosebire de ceilalti consilieri locali care, sa ma scuzati, stau cu limba in gura, nu au nimic de spus si sunt docili d-lui Chereches doamna Daniela Bazarea a “luat taurul de coarne”.. inca o data felicitari stimata doamna, tineti-o tot asa.. de oameni ca dumneavoastra avem nevoie noi cetatenii in consiliul local si nu de marionete cum sunt in momentul de fata o buna parte din actualii consilieri..

  Reply
 2. dan

  O felicit pe Daniela, dar imi exprim sincer dezamagirea fata de Tigirlas, pe care il vedeam ca pe un consilier avizat in probleme de legalitate si de la care ma asteptam sa-l monitorizeze extrem de precis pe CC. Din pacate imi lasa impresia unui aventurier, care daca a pierdut primaria, trateaza problema ca pe o escalada din cind in cind pe un munte. Repet, tare l-as iubi daca ar fi cosmarul lui CC in ceea ce priveste respectarea legii si a consilierilor. De exemplu, in conflictul lui CC cu POP LIVIU (nu ala prost, ci liderul de sindicat) nu l-am vazut ca opinant.

  Reply
  1. tindela

   o buna parte a baimarenilor asteapta mult mai mult de la Cristian Niculescu Tagarlas, ca reprezentant liberal al comunitatii baimerene in consiliul local si un om cu potential…din pacate Tagarlas a lasat “garda jos”, este mai putin preocupat de problemele “cetatii” si are interventii moi si sporadice in CL.. in felul acesta, nu are nici o sansa in a-si pregati “terenul” pentru viitoarele alegeri locale, unde ar putea candida la functia de primar cu succes.. sau mai stii, poate nici macar nu-l intereseaza subiectul.. 🙂

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *