VIDEO: Seful Politiei Locale Borsa, la volanul masinii Primariei, pusa sub sechestru. Ulterior, aceasta a disparut. Primarul spune ca nu era masina institutiei

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La Borsa, situatia este tot mai tensionata. Seful Politiei Locale a fost surprins in trafic cu una din masinile Primariei, in timp ce aceasta se afla sub sechestru pus de executorul judecatoresc. El a fost luat la intrebari de reporterii opiniatransilvana.ro despre acest aspect, dar a afirmat ca autoturismul nu era sub sechestru in momentul in care l-a condus. Ulterior, masina a disparut fara urma.

Pe de alta parte, primarul Sorin Timis a afirmat ca executorul judecatoresc a sechestrat masini care nu erau proprietatea Primariei Borsa. Declaratiile sale au fost facute la postul local de televiziune Nord TV.

Va reamintim ca mai multe masini ale Primariei Borsa au fost puse sub sechestru in urma unui proces castigat de Composesoratul Borsa, cel care revendica 17 mii hectare padure.

ZiarMM


Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

2 Comments

  1. george

    Daca ziaristii s-au inselat, trebuie sa-si prezinte scuzele fata de politist si primar. Daca nu…Pentru un orasel mic, nu cred ca e necesar de citit seria caroseriei pentru a identifica o masina. Chiar daca grupul de litere PRB este folosit de un altul, grupul de doua cifre de dinainte este unic.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2