VIDEO – TOT MAI MULȚI DROGAȚI- Doi tineri descoperiți cu substanțe interzise în Ruscova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Drogurile sunt din ce în ce mai frecvent descoperite la tinerii din Maramureș, ceea ce ar trebui să constituie pentru autorități un semnal de alarmă serios. Cel mai recent caz a fost cel de la Ruscova, unde polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte au surprins în miezul nopții doi tineri din județul Maramureș care dețineau într-un autoturism trei plicuri cu substanțe susceptibile a fi interzise.

„Înainte de a fi legitimați, unul dintre tineri a încercat să scape de un plic, deschizând portiera și aruncându-l pe jos. Azi dimineață, în jurul orei 02.25, un echipaj mobil din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat în staționare pe raza localității Ruscova, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în România, în care se aflau doi tineri.

La observarea patrulei Poliției de Frontieră, tânărul care stătea pe scaunul din dreapta față a mijlocului de transport a deschis portiera și a aruncat un pliculeț, în care se afla o substanță solidă alb-gălbuie, posibil substanță interzisă.
Drept urmare, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra persoanelor și a mijlocului de transport, în urma căruia au mai descoperit într-un hanorac lasat în portbagaj încă două pliculețe, unul care conținea un praf alb, iar celalalt o substanță vegetală de culoare verde olive, de asemenea posibil substanțe interzise.

Dacă la început, cei doi tineri, de 25, respectiv 35 de ani, domiciliați în județul Maramureș, au declarat că nu știu ale cui sunt pliculețele cu substanțele respective, ulterior au recunoscut că sunt pentru consumul propriu.
Substanțele au fost ridicate, ambalate și sigilate și transmise către Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000”, a declarat Iulia Stan, purtătorul de cuvant al ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole