(VIDEO&FOTO) ACTUALIZARE – Adelin a coborat de pe turn in siguranta // Tentativa de suicid pe strada Electrolizei din Baia Mare. Tanarul ameninta ca se arunca daca nu vine iubita lui din Mires

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

In urma cu cateva minute, ISU Maramures a anuntat ca in Baia Mare exista o tentativa de suicid. Mai exact, o persoana ameninta ca se arunca de la inaltime. Totul se petrece pe strada Electrolizei, nr 15 (fosta platforma de la combinat). La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie, jandarmi si pompieri. Revenim cu informatii.

 

ACTUALIZARE ORA 11.01

La fata locului au ajuns doua echipaje de la Detasamentul de Pompieri “Adrian Marchis” din Baia Mare.

Cornel Babut, purtator de cuvant ISU Maramures: “La fata locului sunt doua echipaje de la descarcerare si un echipaj EPA – SMURD”

ACTUALIZARE ORA 11.05

Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures: “Politia Maramures are un negociator, care in acest moment, impreuna cu alti politisti de la Politia Municipiului Baia Mare se afla la fata locului.”

ACTUALIZARE 11.08

Cristian Chindea, purtator de cuvant IJJ Maramures: “De la Jandarmeria Maramures s-a trimis echipa de interventie pentru a securiza zona.”

ACTUALIZARE ORA 11.36

Martorii spun ca barbatul, Adelin Pop, are varsta de pana in 30 de ani si ca ar face acest gest deoarece l-ar fi parasit iubita. Acesta a cerut negociatorului de la IPJ Maramures sa o aduca pe femeie. Autoritatile au sunat la Politia Mires pentru a o gasi si pentru a o transporta la platforma de la combinat. Astfel, oamenii legii spera sa-l determine pe tanar sa renunte la gestul sau si sa coboare de pe turn.

ACTUALIZARE ORA 11.55

Surse din Mires au relatat pentru ZiarMM.ro faptul ca fata, H. Ramona Daniela, nu a fost gasita acasa insa au descoperit unde se afla. Politia din Baia Mare va merge dupa ea la un restaurant din zona Semiluna pentru a o duce la platforma combinatului unde se afla Adelin.

ACTUALIZARE ORA 12.10

Ramona a ajuns la Adelin. Tanarul a coborat de pe turn in siguranta. De precizat ar mai fi faptul ca in urma cu 3 ore Adelin a pus pe pagina lui de Facebook o postare in care a scris ca va muri. Mai mult, acesta a facut un direct de la inaltime pe aceeasi retea de socializare. Prietenii lui i-au scris indemnandu-l sa coboare.

Autoritatile au fost la fata locului.

 

Foto si video: Titel Olteanu-FB, Cristian Goia-FB, Adelin Pop-FB

Ana AVRAM si Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1