Viitori politisti: Studentii Academiei de Politie au inceput practica la unitatile teritoriale

Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 9 iulie – 3 august, 31 de studenti ai Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti efectueaza stagiul de practica la Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures.

Viitorii politisti isi vor desfasura activitatea la diferite servicii si compartimente din cadrul inspectoratului si la subunitati de politie, in functie de specializarile acestora, respectiv ordine si siguranta publica, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi, substante periculoase si politie rutiera.

„In prima zi de practica, seful inspectoratului, comisar sef de politie Liviu-Constantin Grozavu, i-a intampinat pe studenti la sediul institutiei, i-a felicitat  pentru scoala pe care o frecventeaza si implicit pentru profesia aleasa. Pe langa faptul ca este un motiv de mandrie, cariera pe care o vor urma implica corectitudine, comportament exemplar, iar munca sustinuta si profesionalismul sunt necesare pentru a avea succes.

Convins ca studetii se vor conecta la importanta activitatilor pe care le vor desfasura si ca vor urma exemplul altor colegi care, in perioada de practica, au facilitat solutionarea unor cazuri aflate in lucru, seful inspectoratului i-a asigurat de tot sprijinul si le-a urat mult succes.

Ofiterii Serviciului Resurse Umane le-au prezentat studentilor activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si le-au facut precizari cu privire la conduita pe care trebuie sa o adopte in aceasta perioada. Fiecare student a fost repartizat in supravegherea unui tutore profesional, politist cu exeprienta, care are rolul de a indruma activitatea viitorului politist”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole