VIN CĂLDURILE CELE MARI – Avertismentul meteorologilor față de ceea ce urmează

Reclame home 1
Reclame home 1

Conform prognozei meteorologilor, în această săptămană vom avea, cel puțin Baia Mare, temperaturi care vor trece de 36 de grade C, ceea ce înseamnă căldură mare. Secetă și așa existentă în tot județul Maramureș. Iar prognoza meteorologilor pentru următoarele 4 săptămani nu vine cu vești bune. Asta înseamnă că s-ar putea să avem mari probleme cu apa în multe din localitățile județului.

Săptămâna 27.06.2022 – 04.07.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere pozitivă mai accentuată în regiunile vestice și nord-vestice.Regimul pluviometric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele centrale, nordice și la munte. Excepție va face sudestul extrem al țării, unde cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale.

Săptămâna 04.07.2022 – 11.07.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Săptămâna 11.07.2022 – 18.07.2022

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara.Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 18.07.2022 – 25.07.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole