VIN NUME MARI DIN FOTBAL – Meciul de retragere al lui Adrian Mutu, pregătit pană la ultimul detaliu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

 

Golgheterulall-time al României, alături de Gheorghe Hagi, și unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria Naționalei României, Adrian Mutu, se pregătește pentru meciul oficial de retragere. Evenimentul mult așteptat de fani va avea loc duminică, 12 iunie 2022, în cadrul celei de-a treia ediții a Sports Festival. De altfel, Adrian Mutu a fost în vizită pe Cluj Arena pentru a pregăti, alături de organizatori, ultimele detalii tehnice. Fostul fotbalist a făcut și un antrenament cu 2 juniori din Cluj-Napoca.

Adrian Mutu a declarat cu această ocazie că ”meciul oficial de retragere este un eveniment pe care îl așteptam de mult și mă bucur că după o perioadă grea pentru toată lumea, vom putea în sfârșit să îl organizăm. Va fi un eveniment cu multe surprize și abia aștept să văd tribunele pline. Am alături de mine invitați de marcă, super-fotbaliști ai lumii alături de care am jucat! Ne vedem în 12 iunie, la Sports Festival!”.

Meciul de retragere al lui Adrian Mutu a fost programat inițial în iunie 2020, însă a fost amânat din cauza pandemiei. Pe lângă evenimentul dedicat carierei lui Adrian Mutu, în cadrul Sports Festival 2022 va avea loc și meciul de retragere a fostului tenismen Horia Tecău (vineri, 10 iunie 2022), iar alături de el va fi în teren și Simona Halep.

Mutu a jucat pentru echipe precum Dinamo București, după care a ajuns la Inter Milan, a trecut pe la Parma. A ajuns apoi la Chelsea, dar acolo a avut probleme din cauza drogurilor. A ajuns la Juventus, apoi la Fiorentina, iar mai apoi a ajuns la echipe din Romania. Scandalul iscat de consumul de droguri la Chelsea l-a adus pe Mutu în centrul atenției presei internaționale. Pentru Naționala Romaniei a marcat 35 de goluri în 77 meciuri jucate.

Bilete pentru cele două meciuri demonstrative din iunie vor fi puseîn vânzare începând cu data de 5 aprilie 2022 pe sportsfestival.com și pe entertix.ro. Persoanele care au bilete achiziționate în 2020 vor putea, până în data de 5 aprilie, să își descarce biletele în noul format, cu noile coordonate.

Sports Festival este cel mai mare eveniment din România, dedicat sportului. Evenimentul ajunge în 2022 la cea de-a treia ediție. În cadrul lui, vor avea loc, pe lângă meciurile demonstrative, cursuri gratuite de inițiere în peste 30 de sporturi, demonstrații sportive, competiții pentru amatori și discuții cu mari campioni și specialiști din sport.

FOTO Adrian Mutu/facebook

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole