Vine Cluju’ pe la noi: Nicolae Boitor, un nou dosar la DNA

Reclame home 1
Reclame home 1

Directorul Protectiei Copilului Maramures, Nicolae Boitor, are un nou dosar la DNA.

Imediat dupa Revelion, procurorii i-au solicitat anumite documente referitoare la licitatiile organizate in ultimii ani de institutia pe care o conduce.

Boitor a confirmat informatia, dar spune ca nu stie sa fie vreo neregula, mai ales ca licitatiile s-au desfasurat prin publicarea documentatiei pe SEAP.

„Mi-au solicitat sa depun niste copii de pe licitatii. Eu zic ca nu e in neregula nimic, pentru ca toate au fost pe licitatie electronica, pe SEAP. Daca dansii au solicitat, noi le depunem la dispozitie”, a spus Nicolae Boitor.

In privinta celorlalte doua dosare pe care le are la DNA, directorul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures a spus ca nu mai stie nimic de ele, in urma cu doi ani fiind scos de sub urmarire penala.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

3 Comments

 1. ioana

  Dar lucrarile facute de OVIDIU NEMES la Sighet,la azilul de batrani,ce s-a intamplat?Au bagat multi bani in buzunar.

  Reply
 2. Carmen

  Frumos articol,dar după cum am mai spus si in trecut nu stiu de ce acest om nu isi da demisia,deoarece un astfel de specimen nu ar trebui sa fie in fruntea unei institutii atât de importante ori cineva are interesul de al tine in functie fiindcă este p… si usor de manipulat.
  Nu mai îmi vine sa comentez despre persoana aceasta întrucât mie greata de dansull.

  Reply
 3. Vlasin

  Sa zica cum a costruit o casa tip familial care acum este propietatea sa sa mai prezinte priectele derulate de el privind integrarea tinerilor peste 18 ani si cei ce au terminat studiile, sunt absolveti de studi superioare, asistenti medicali, care stau si cersesc o bucata de paine in timp ce Boitor Nicolae s,,, se imbogateste pe seama acestor amarati , C J ce face il mai tolereaza ori este in cardasie cu el ???????????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole