Vine gerul in Maramures. Afla de cand

home camp2
home camp2
home camp2

Vremea ramane si astazi in general inchisa. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, mai ales in cursul zilei, vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare, iar in zona montana inalta va viscoli ninsoarea, anunta Prefectura Maramures.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 3 grade, iar cele minime, in scadere fata de noaptea precedenta, intre -5 si -2 grade. Este in vigoare o avertizare cod galben de ninsoare la nivelul judetului, valabila pana la ora 10.00. CJSU recomanda conducatorilor auto sa circule prudent si sa isi adapteze viteza la conditiile din trafic si cele meteorologice.

De maine, 3 ianuarie, vremea se va raci si va deveni geroasa noaptea si dimineata. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi in cursul zilei, pe arii relativ extinse la munte si local in rest va ninge slab. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare ziua in zona montana inalta viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si -1 grad, iar cele minime intre -12 si -8 grade.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *