Violenta in doua familii din Baia Mare si Satulung. Politistii au emis doua ordine de protectie provizorii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Nu tolerati violenta! Cand sunteti victime sau potentiale victime, sesizati 112! Politistii au intervenit ieri la doua cazuri de violenta in familie si in ambele cazuri, pentru protejarea victimelor, au emis ordine de protectie provizorii.

O femeie din Baia Mare, in varsta de 55 de ani, i-a sesizat ieri pe politisti ca a fost agresata de catre sotul sau. Victima detinea si un certificat medico legal conform caruia avea nevoie de cateva zile de ingrijiri medicale, ca urmare a leziunilor suferite in urma agresiunii, spun reprezentantii IPJ Maramures.

Mai mult, aceasta a fost amenintata de catre sot cu moartea. In urma evaluarii situatiei si pentru eliminarea unor riscuri iminente, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu. Astfel, barbatului ii este interzis sa se mai apropie de victima. Totodata a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie si amenintare.

La un alt caz de violenta in familie au intervenit si politistii din Satulung. Un barbat in varsta de 59 de ani, aflat sub influenta alcoolului, se manifesta agresiv fata de sotia sa in varsta de 53 de ani. Pentru protejare victimei politistii au emis un ordin de protectie provizoriu iar agresorul a fost transportat la spital. Si in acest caz a fost intocmit dosar penal, iar politistii continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole