Violenta in familie face ravagii in Maramures: Alte trei ordine de protectie emise de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii maramureseni au emis ieri trei ordine de protectie pe numele unor soti sau concubini agresivi. Pentru protejarea victimelor, fata de doi dintre acestia a fost dispusa masura internarii. In toate cazurile au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, potrivit IPJ Maramures.

La Baia Sprie, politistii au intervenit la un scandal in familie, sesizat prin SNUAU 112. La fata locului s-a constatat ca o tanara de 27 de ani a fost agresata de propriul sot. Pentru protejarea victimei si pentru inlaturarea unor riscuri, politistii au emis pe numele barbatului un ordin de protectie provizoriu si au intomcit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente si amenintare. Totodata, barbatul a fost internat la la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmatiei.

Si politistii din Viseu de Sus au emis un ordin de protectie pe numele unui tanar de 25 de ani, din comuna Bogdan Voda. Dupa ce a fost agresata de catre acesta, sambata, 04 mai, concubina sa de 19 ani, impreuna cu doua fetite minore, a fost nevoita sa paraseasca domiciliul conjugal si sa se mute la bunica sa. Ieri, tanarul si-a continuat comportamentul agresiv, a patruns fara drept in curtea locuintei in care acestea se aflau si le-a amenintat cu moartea. Totodata politistii au intocmit si dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie, amenintare si violare de domiciliu.

Aseara, politistii Sectia 4 Politie Rurala Leordina au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul ca un barbat din comuna Petrova provoaca scandal la domiciliu.

La fata locului s-a constatat ca un barbat de 46 de ani, care era sub influenta bauturilor alcoolice, si-a agresat fiica si i-a amenintat cu moartea pe toti membrii familiei. Pentru eliminarea unor riscuri, politistii au emis un ordin de protectie iar fata de barbat s-a luat masura internarii la Spitalul din Sighetu Marmatiei. Si in acest caz s-a intocmit dosar penal si se continua cercetarile cu privire la savarsirea infractiunilor de violenta in familie si amenintare, mai precizeaza reprezentantii Politiei Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole