Violenta in familie: Patru ordine de protectie emise in acest week-end de politistii maramureseni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In acest week-end politistii maramureseni au fost solicitati sa intervina la mai multe cazuri de violenta in familie. In patru cazuri au fost emise ordine de protectie, iar agresorii sunt cercetati in cadrul dosarelor penale intocmite pe numele lor.

Politistii Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au fost sesizati vineri dupa-amiaza ca o tanara domiciliata in Ardusat a fost amenintata si agresata fizic de catre sotul sau. In urma evaluarii riscului, fata de agresorul in varsta de 33 de ani a fost emis un ordin de protectie provizoriu si s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de violenta in familie si amenintare, conform IPJ Maramures.

Tot vineri, politistii Sectiei 4 Politie Rurala Leordina au intervenit pentru aplanarea unei stari conflictuale sesizate prin SNUAU 112. Victima, o tanara de 21 de ani, domiciliata in Poienile de Sub Munte, a fost agresata fizic de catre sotul sau, pe fondul unor neintelegeri legate de bani. Intrucat s-a constatat ca exista un risc iminet, politistii au emis pe numele agresorului un ordin de protectie provizoriu si au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de violenta in familie.

Un caz similar a fost inregistrat sambata seara de politistii Sectiei 1 Politie Rurala Grosi. Pe fondul unor discutii contradictorii o tanara de 30 de ani a fost agresata fizic de concubinul sau de 32 de ani.

Cel de-al patrulea ordin de protectie provizoriu a fost emis de catre politistii din Ulmeni, dupa ce o femeie din oras a reclamat ca pe fondul consumului de alcool si a unor neintelegeri, fiul sau a distrus bunuri in casa, a agrest-o verbal si a amenintat-o cu acte de violenta. Agresorul a fost internat la Spitalul din Sighetu Marmatiei si este cercetat pentru violenta in familie.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole