Viorica Chereches, mama primarului arestat la domiciliu, nominalizata pe loc eligibil la Camera Deputatilor

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

foto-cherechesIeri, Biroul Politic Judetean al PNL Maramures a aprobat candidatura pe locul 1 elegibil la Camera Deputatilor a Vioricai Chereches, mama primarului arestat la domiciliu. Aceasta a fost propusa de catre Coalitia pentru Baia Mare.

Initial, Viorica Chereches ar fi intentionat sa candideze pentru Senat, insa in urma discutiilor purtate in cadrul Coalitiei pentru Baia Mare s-a solicitat un loc eligibil pentru Camera Deputatilor, loc confirmat in cadrul sedintei BPJ a organizatiei PNL Maramures.

Presedintele PNL Maramures, deputatul Mircea Dolha a confirmat schimbarea survenita in intentia de candidatura din partea reprezentantului Coalitiei pentru Baia Mare, partenerul politic al liberalilor la nivel local in urma protocolului de colaborare incheiat la inceputul acestei luni, arata Agerpres.

Coalitia pentru Baia Mare s-a format in timpul campaniei alegerilor locale si este formata din PNTCD, FDGR si PSRO si a sprijinit candidatura primarului Catalin Chereches, retinut de DNA pentru luare de mita cu putin timp inaintea de a incepe  campania electorala de la locale.

Configuratia completa a listelor PNL Maramures pentru alegerile parlamentare care va fi supusa spre aprobare conducerii centrale a partidului este urmatoarea: Camera Deputatilor — Viorica Chereches, Anca Boagiu, Ionel Bogdan, Gheorghe Birlea, Toader Stetcu, Mitru Lese, Aurelia Pop, Mihaela Campan si Simion Bizau, iar pentru Senat: Mircea Dolha, Dana Onita-Ivascu, Pavel Horj, Alexandru Deac si Vasile Bodnar.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

15 Comments

 1. johny

  Man nu a fost in stare in n’spe mandate sa facă ceva ca acest judet sa iasă din rahat si acum ne-o impune pe Ancuta de Constanta.Bine ca nu i-a venit ideea sa ni-l impună pe prietenasul Silaghi de la Satmar,ala cu ciorditul fondurilor destinate Aeroportului Baia Mare.Maramureseanul nu e prost si a sesizat marlania,se retrage mama primarului si hocus pocus intra Ancuta,junele liberal si hopa si Barlea.Adica ramane cum am stabilit,la PSD obedientii Centrului si la liberali cu….smecheriile?Vorba cuiva,mai urmează sa-si dea demisia cake si hop si Dolha.Tagarlas te-ai prins?

  Reply
 2. Zoli

  Ce mama dracului!! (la propriu si la figurat) Pai cum pot nemernicii din ”coalitie” sa propuna un om pentru camera deputatilor care s-a ocupat de DARE DE MITA in stare avansata,o nesimtita care nu respecta nici o lege si care aidoma fiului ei se crede superioara peste toti?!Mai porcilor de Dolha&company ce stati in scaune,ati merita sa fiti dati afara de oameni cu picioare in cur,deoarece voi nu luptati pentru oras si judet ci pentru putere si bani!Locul vostru e dupa gratii deoarece AJUTATI SI CONTRIBUITI LA INFLORIREA CORUPTIEIi!!Pfuuiiiiii!!!

  Reply
 3. lucaci

  Doamna ere mai credibila pentru a candida la Primarie si a continua proiectele lui Chereches,asta desigur daca proiectele lui nu erau doar povesti.Oricum nu mai auzim nimic de Parcul Industrial,Universitatea Baia Mare si campusul de la Hotel Maramures,Primaria la Minerul,Aquaparcul,Gradina Zoo si zona turistica Firiza.Sa fi fost totul doar o mare abureala?

  Reply
  1. Doran

   Ati crezut vreo clipa in basmele lor? Doar acum ati inteles realitatea? Permiteti sa va propun recitirea comentariului de mai sus , postat de Zoli. S-auzim de bine.

   Reply
 4. Dany

  Nominalizarea acestei madame la Camera deputatilor este cea mai mare gafa si marlanie a conducerii liberale de la nivel judetean.Mamita prin comportamentul sau ne aminteste de Cabinetul 2 al PCR.,iar cei care o sustin incalca cele mai elementare prevederi statutare si isi bat joc de electoratul din Maramures.Este rusinos si incalificabil modul de a-si nominaliza reprezentantii pentru Parlament !

  Reply
 5. Nume si prenume

  Scapi de dracu, dai de măsa.
  Cum si-a descoperit măsa calități de politician asa brusc, sau poate nu-i mai țin finantele, trebuie sa ajungă in parlament sa-si rezolve niște contracte. Finul are grija de primărie pana iese cake si totul se rezolva.

  Reply
  1. O femeie

   Da, ai dreptate.. este jenant ce se intampla .. dar din pacate nici comentariile pe care le faci , nu sunt publicate, cei de la actualmm, daca nu le place comentariu nu e postat.. cică liberă exprimare, ca pe vremea comunismului..

   Reply
 6. Dilau Junior

  Ma DOLHA… prost ai fost, prost esti si tot prost ai sa mori.
  Ma liberarilor , TOTI da absolut toti sunteti ca impotentul politic de DOLHA niste LEPRE de parventi !!!
  ADIO voturi, in Maramures nu scoateti NIMIC la alegeri.
  INTREBARE : Ce suma de bani a primit DOLHA de la familia Chereches ca sa o puna pe MAMITICA pe pozitia 1 ?

  Reply
  1. Chis Andrei

   Pai oricum ultrasii de partid aleg intre Dolha si PLM,doi iubitori a televiziunilor centrale si mai putin a maramuresenilor.Spune-ti o realizare serioasa in mandatul lor.Bine ca se duc macar dinozaurii acasa sa se bucure de pensiile speciale.Judetul si orasul din punct de vedere economic e mai in buda decat înainte sa ajungă ei la butoane.

   Reply
 7. STEKO

  Mda…Imaginea mamei trebuie sa ramina curata ca o icoana!Macar pina la alegeri…Mi se pare un troc cu iz de troaca de porci.Troaca de laturi pe care si-au aruncat-o in cap anul trecut pe vremea aceasta.Acum isi ling propria voma de pe celalalt(a).USL-ul era portocaliu.Aceasta coalitie are culoare ce kakaniu….

  Reply
 8. George

  Scopul intrarii mamei in politica peste multi care au muncit la baza partidului este de a curata si a salva ce se mai poate, de ochii anchetatorilor. Daca puiul nu o patea, mama continua sa ramina la spital. Asa, e nevoita sa duca el mai departe visul familiei. trist este ca s-au aflat lingai care sa alimenteze aceste orgolii. Dolha, vae victis. E ciudat cum organizatia PNL nu are oameni verticali care sa spuna stop joc si accepta sa li se vire pe git orice solutie (poate fi chiar cloroform, ca tot sint anesteziati cu totii).

  Reply
 9. Ion

  Domnul, Nume si Prenume: Exact asta vroiam sa comentez si eu! Scapi de dracul si dai de ma sa! Pe bune! La propriu!
  Deci, mama (dracului) umbla cu sacosa la Oprea la Bucuresti. Acum, cand Oprea a picat (in groapa), mama (draculu) a umblat cu sacosa la papagali precum Dolha. A picat in cursa si madama de la Bucuresti (Gorghiu), care se pare ca nu are caracter. Naspa moment. PNL a pierdut din start voturi.

  Reply
 10. mmm

  ti si scarba sa vezi coalitiile astea penale pentru a pune mana pe bani si putere … lehamite …niste fosile comuniste abonate la bani publici, niste penali scarbosi … asa deserveste si PNL ul interesele oamenilor, NU.

  Reply
 11. Elena

  Liberalii s/au compromis! Dolha nu este mai bun decît penalul Catalin Chereches. Chiar daca mami intra în parlament, nu/l poate scapa de puscarie pe năbădăiosul său fiu. Gura tîrgului spune mereu că mami are toată vina pentru ce i s/a întîmplat fiului, ea l/a împins de la spate mereu, ea i/a cultivat megalomania. Să nu/i fie nimănui milă pentru ce li se va întîmpla celor doi. O merita cu prisosință! Prea și/au bătut joc de lume!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *