Viorica Chereches si Anca Boagiu, pe listele PNL Maramures pentru Parlament. Afla cine mai candideaza

parlamentul romanieiPNL Maramrues si-a stabilit candidatii eligibili pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

In urma unei sedinte care a avut loc miercuri, 19 octombrie, la care au luat parte si reprezentantii Coalitiei pentru Baia Mare, s-a stabilit ca locul 1 la Senat va fi ocupat de Mircea Dolha, iar pe locul 2 Dana Onita Ivascu, presedinte al PNL Sighetu Marmatiei.

In ceea ce priveste pozitiile pentru Camera Deputatilor, locul 1 ii revine Vioricai Chereches, locul 2 Ancai Boagiu, fost ministru al Transporturilor, iar locul 3 lui Ionel Bogdan, presedintele PNL Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

 1. Attila

  Daca pnl crede ca in acest fel va castiga ceva, se insala. Poate voturile unor pensionari care ar fi votat cu psd sa mearga acum catre mama lui kk, dar cei care au sustinut mereu pnl si principiile cat de cat liberale vor spune pas. Dupa alianta cu psd de cand cu useleul, acum se aliaza prin interpusi cu primarul penal. Cum ar veni, exact cum fac politicienii cu ANI, nu au nimic pe ei, totul e pe mama/bunica/matusa tamara.
  Deci evitam restrictiile de integritate, nu il putem pune pe liste pe penalul kk, dar o punem pe mama lui, cea care e de fapt in spatele tututor actiunilor progeniturii si care e la fel de penala ca el (cine crede povestea cu donatia de un milion de euro de la baba asta bugetara?).
  Eu sincer ma bucur, oricum nu votam cu pnl, iar miscarea asta vadit smechereasca il va “ajuta” pe copilasul mamei sa primeasca o pedeapsa mai mare. Doar nu isi imagineaza cineva ca porcaria asta nu vafi rumegata de presa toata campania electorala, iar adversarii vor specula la maxim gafa pnl.
  Ce ma mir este insa cum liberalii din partid accepta fara sa cracneasca porcaria asta. As vrea sa aud ce spune marele avocat penelist despre asta si altii ca el. Dar ei baga capul in pamant, daca ii intrebi stramba din nas cu aere de superioritate, oficial insa tac, ca doar nu o sa riste sa fie exclusi din partid, unde tot mai au un os de ros. Niste lasi, asta sunt.

  Reply
 2. maria

  Mai este ceva de spus despre ”liberalii de Maramureș” și ai lor catindați ? Unde ești, Nene Iancule ???!!! (Caragiale, desigur!)

  Reply
 3. Adrian Pop

  PNL Maramure ; . Știam despre acest partid că este ,,altfel,, decât PSD ?! . Dar Anca Boagiu este din Maramure ? . Dar Dna. Cherecheș dacă nu se mărita cu PSD-istul . . . Cherecheș și nu-l avea pe fiul pușcăriaș de Baia Mare ; mai avea loc pe listele acestui partid în valoare de doi bani ? . Și mai grav va fi în ziua votării , când multă prostime de Baia Mare vor vota cu ,,Muma Kerekeș,, .

  Reply
  1. Attila

   Stii cum a procedat pnl pentru a castiga voturile pensionarilor fideli lui kk, riscand sa piarda voturile celor cu gandire liberala?
   Ca cineva ce renunta la 2 prieteni buni si onesti, ca sa poata fi primit intr-o gasca de 10 de smecheri.
   Ca un elev care, in loc sa invete pentru un 8 cinstit, copiaza sa obtina un 10 furat.
   Smecherii nu iti devin prieteni, zecele furat nu te face intelept.

   Reply
    1. Attila

     Tocmai, nu ar fi votat cu ei, de aceea pnl a pus-o cap de lista pe muma lui kake cel mare. Si vor vota lista pe care e ea ca oile, convinsi ca fac un mare bine.
     Dar pnl pierde calitativ si pe termen lung prin aceasta alianta, chiar daca cantitativ au calculat ca asa vor castiga mai multe voturi decat daca nu se aliau cu kk.
     Doar ca s-ar putea (si sper sa fie asa) sa nu le iasa socoteala de acasa cu cea din targ. Eu cunosc deja 2 liberali (membri pnl) care nu vor vota cu lista kakista.

     Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1