Viorica Dancila: Nu pot eu sa spun daca cineva mai poate sau nu conduce DNA

Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri seara, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca nu se poate pronunta daca o anumita persoana poate conduce sau nu DNA, dar si-a exprimat ingrijorarea ca pot fi facute probe impotriva unui prim-ministru, informeaza AGERPRES.

Premierul a anuntat ca ii va solicita ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu care va discuta joi, sa iasa cu o declaratie publica referitoare la ultimele informatii aparute in spatiul public legate de DNA.

Intrebata la sediul PSD daca Laura Codruta Kovesi mai poate conduce DNA, premierul Dancila a spus: „Nu cred ca pot eu sa spun daca cineva poate sau nu mai poate conduce DNA. Cetatenii trebuie in continuare sa aiba incredere in institutiile statului, trebuie sa aiba incredere in justitie. Nu trebuie sa vorbim despre intreaga justitie, sa acuzam intreaga justitie, dar trebuie sa redam credibilitatea oamenilor in justitie”.

Viorica Dancila a adaugat ca este ingrijorata si nu se simte confortabil atat timp cat „pot fi facute probe pentru un prim-ministru”.

„Eu, ca prim-ministru, sunt ingrijorata si nu ma simt confortabil, asa cum am spus, in momentul in care am vazut ca pot fi facute probe pentru un prim-ministru”, a spus aceasta.

Intrebata daca se refera la un posibil dosar al sau, in acest context, premierul a aratat ca „orice este posibil”.

„Orice e posibil, daca acolo a existat un precedent, poate exista si al doilea precedent, dar eu cred ca toate aceste detalii le poate da cineva care este indreptatit sa o faca, adica ministrul Justitiei”, a mai declarat premierul.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. banhidi

    raspunsul la intrebarea daca Laura Codruta Kovesi mai poate conduce DNA este DA! DA! DA!.. de 3 ori DA..Laura Codruta Kovesi poate si trebuie sa conduca in continuare DNA!.. este singurul „barbat” de stat care s-a pus la dispozitia presei aproape 2 ore pentru a raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor… a vorbit liber, ferm si competent, fara hartii in fata si a acceptat orice fel de intrebari…multe din ele tendentioase, venite chiar din partea unor jurnalisti cunoscuti ca sustinatori ai inculpatilor sau condamnatilor… grosul atacurilor mediatice impotriva DNA provin in general din presa lui Dan Voiculescu (condamnat) si Sebastian Ghita (fugar)… DNA nu este perfect, nu-i putem da nota 10.. orice padure are uscaturi…dar cu nota 9 oare, unde se afla? la limita trecerii clasei?? adica Darius Valcov condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare poate sa ramana ca angajat al guvernului iar Laura Codruta Kovesi cu nici o problema, sa fie nevoita sa plece?? faptul ca unul din cei 500 de procurori DNA s-a dovedit o „uscatura” nu este un motiv de a cere demisia sefei DNA si nu inseamna ca tot DNA-ul este „uscat”…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole