Viorica Marincaș candidează pentru funcția de deputat

home camp2
home camp2
home camp2

Președinta PRO România Maramureș, Viorica Marincaș, a anunțat că va candida pentru funcția de deputat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Viorica Marincaș spune că va demonstra că este momentul ca în Parlament să fie oameni dedicați muncii pentru oameni și nu pentru politicieni!

”Dragi prieteni,

Candidez la alegerile parlamentare pentru funcția de DEPUTAT.

Cu credință în Dumnezeu, cu ajutorul și susținerea voastră, voi demonstra că este momentul ca în Parlament să fie oameni dedicați muncii pentru oameni și nu pentru politicieni!

Știu ce înseamnă jurământul de credință, l-am respectat timp de 30 de ani, cu cinste și demnitate! Ca femeie, în profesie, am avut recunoașteri naționale și mondiale, ajungând prin muncă și respect pentru oameni, pe cea mai onorantă poziție profesională, pentru prima dată în România!

Dar ce este mai important, în ierarhia profesională am urcat din treaptă în treaptă, respectând munca și oamenii!
Mi-am dedicat o viață întreagă pentru oameni și am format generații întregi de profesioniști pentru a fi și ei dedicați muncii pentru oameni!

Dar de la acest nivel de reprezentare, în Parlament, se pot face mult mai multe pentru țară, însă oamenii de bună credință trebuie să ajungă acolo!

Doar cu susținerea și încrederea voastră se poate! Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea și aprecierea voastră!”, a declarat Viorica Marincaș, într-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. Ioan

    Nu pot să înțeleg cum oameni de bună credință cum se pretinde Doamna Marincaș, și n-am motive sa cred că nu este așa, un bun profesionist de talia dânsei, poate să accepte să facă parte dintr-o grupare condusă de Victor Ponta… Este peste puterea mea de înțelegere… Duetul Ponta _Tăriceanu e cea mai abjectă combinație politică din această țară… Ceva mai monstruos nu se poate închipui, decât, probabil, marea “zeitate” Draknea… Păcat !

    Reply
  2. Guard Dogs

    Mda … bade ioane te-ai amorezat?! … In politica nu prea sunt oameni de buna credinta , sunt doar interese , hobby [ ca sa fiu elegant ] … Doar nu crezi ca Viorica impreuna cu Bator o sa-ti care pietre la temelia casei ?! [ astea se-ntampla doar in povesti } …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *