Viorica Marincas despre panourile cu Chereches: Deciziile BEC sunt imperative pentru politie

Reclame home 1
Reclame home 1

viorica-marincas-sef-politia-maramuresInspectorul sef al IPJ Maramures , Viorica Marincas, a declarat ca deciziile Biroului Electoral Central sunt imperative pentru politie.

Afirmatia acesteia vine in urma unei intrebari adresate de ZiarMM cu privire la panourile din oras cu Catalin Chereches, care trebuie date jos in urma unei decizii a BEC.

„Deciziile Biroului Electoral Central sunt imperative. Avem echipe care lucreaza, masurile o sa le comunicam prin biroul de presa”, a spus Viorica Marincas.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

7 Comments

 1. Attila

  Sunt imperative pentru toata lumea, nu doar pentru politie. Deci si pentru primaria condusa de kk, prin interpusul rob al sau.
  Cu toate acestea, azi, la 24 de ore de la decizia definitiva, panourile cu moaca puhava a beizadelei rasfatate a mamaiei viitor deputat pnl (ce va migra la psd dupa alegeri) se aflau in continuare pe toate gardurile, sfidand cu tupeu un oras intreg.
  Mare lucru daca luni vor incepe sa le ridice de pe strazi. Si asa, si-au facut oricum efectul scontat.

  Reply
 2. tolnai

  slab raspuns doamna Marincas… la valoarea dumneavoastra ne asteptam la unul mult mai transant… se pare insa ca si politia are „retinerile” ei in a aplica legea penalului primar ales…..asta-i democratia in Romania…

  Reply
 3. Bogdan

  Esti o pupincurista de a lui Catalin Chereches.
  Sa va fie rusine, nu sunte-ti in stare de nimic.

  Reply
 4. STEKO

  Ar fi suficient un singur raspuns din partea biroului de presa:,,decizia BEC s-a respectat,intr-o singura zi de la hotarirea BEC toate afisele au fost eliminate”…

  Reply
 5. Dumitru G.

  Duminica , 4 decembrie , ora 12 , de pe afisele ilegale ne zambeste zeflemitor Kake.Viorico , Viorico , cand ai de gand sa respecti legea ?!

  Reply
 6. vasile

  Vioricuța, ajunsă prea ușor generăleasă (a se vedea cum și-a construit vila cu pușcăriașii) nu va face nimic, sau va da jos făcăturile cu o zi/două înainte de alegeri, adică după ce Cherecheș își va atinge scopul (manipularea băimărenilor). Cum să se ridice ea împotriva celui care i/a dat titlul de cetățean de onoare al municipiului Baia Mare? Poate înțelege și ministerul internelor jocul pe care/l face…generăleasa…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole