Viorica Marincas spune ca oamenii „doresc un alt gen de politica in peisajul maramuresean”

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PRO Romania Maramures, Viorica Marincas, afirma ca oamenii din judet doresc un alt gen de politica in peisajul maramuresean.

Liderul judetean al partidului condus de Victor Ponta la nivel national mai precizeaza ca filiala Maramures a depasit 60% din targetul stabilit pentru strangerea semnaturilor la alegerile europarlamentare din luna mai.

“Am incheiat campania strangerii de semnaturi pentru sustinerea candidatilor PRO Romania la alegerile europarlamentare din luna mai. In acest proces de strangere a semnaturilor am fost placut surprinsi ca sa intalnim oameni minunati, maramureseni adevarati, demni, care au venit alaturi de noi, ne-au sustinut prin semnaturi pentru candidatii PRO Romania si ne-au trimis ca doresc un alt gen de politica in peisajul maramuresean, vor oamenii sa se simta respectati, nu folositi la vot si dupa aceea ignorati, vor sa fie ascultati si acest lucru sta in interesul primordial al echipei PRO Romania Maramures.

Bucuria noastra, a echipei PRO Romania Maramures, este ca oamenii vin inspre noi si asta este un lucru important, am fost prezenti peste tot in acest interval cu campania strangerii de semnaturi. Am intalnit oameni care doresc un alt gen de abordare, doresc sa se implice in schimbare, ceea ce este foarte important.

Avem o echipa de oameni seriosi, am lucrat foarte mult  la inceput in sistem voluntariat cu oamenii care au venit spre noi, avem conturate in trei sfert din teritoriu organizatii, dar va precizez ca alegerile pentru organizatiile locale si organizatia judeteana vor avea loc abia dupa momentul 26 mai, cand se vor incheia alegerile europarlamentare.

Ma bucur foarte mult si multumesc maramuresenilor care au venit inspre noi, ne-au sustinut si doresc sa se implice si ne-au sustinut prin aceste mii de semnaturi pe care le avem si le-am dus la Bucuresti. 60% din target a fost depasit la judetul Maramures”, a spus Viorica Marincas, intr-o conferinta de presa.

De altfel, Viorica Marincas ocupa locul 15 pe lista candidatilor PRO Romania la alegerile pentru Parlamentul European.

„Acest lucru se datoreaza marmauresenilor, miilor de maramureseni care au venit inspre si le multumesc cu aceasta ocazie. Credem ca uniti prin competenta putem sa realizam proiectul PRO Romania, PRO Romania national, PRO Romania Maramures, lucrurile sa conteze pentru cetatean, problemele cetateanului sa fie primordiale in proiectul nostru si sa putem sa ne concentram pe activitatile cu adevarat importante care ne vor sta inainte in perioada urmatoare”, a adaugat Viorica Marincas.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole