Vis pus in practica – 64 de elevi ai scolilor de politie si-au inceput practica la IPJ Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

53 de elevi ai Scolii de Agenti de Politie „Septimiu Muresan” Cluj Napoca si 11 elevi ai Scolii „Vasile Lascar” Campina au pasit joi pragul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures pentru a incepe stagiul de practica.
Reprezentand un prim pas spre integrarea profesionala, etapa stagiului de practica este una extrem de importanta.

„Conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures i-a intampinat pe viitori colegi, i-a felicitat si i-a incurajat sa dea expresie concreta unor valori precum corectitudinea, loialitatea, disponibilitatea si integritatea.
Ofiterii Serviciului Resurse Umane si ceilalti sefi de structuri din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures i-au instruit pe elevi cu privire la activitatile pe care urmeaza sa le desfasoare si la conduita pe care trebuie sa o adopte”, se arata intr-un comunicat al IPJ Maramures.

Incepand de joi si pana la data de 6 august, sub supravegherea si indrumarea unui tutore profesional, elevii isi vor completa aspectele teoretice insusite la orele de curs, la structurile de ordine publica din cadrul politiilor municipale si orasenesti, sectiilor de politie rurala precum si la posturile de politie comunala.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2