VIȘEU DE SUS – Grad Marius, unul dintre cei mai activi viceprimari din Maramureș, foarte iubit și apreciat de vișeuani

Reclame home 1
Reclame home 1

Vișeu de Sus are acum un viceprimar dornic să se implice și să arate că politica se poate face și altfel. Grad Marius este în mijlocul cetățenilor, se implică, ajută ori de cate ori și oamenii îi cer acest lucru, iar asta face ca să fie un viceprimar foarte iubit și apreciat de comunitatea vișeuană.

„Mă implic foarte mult pentru bunul mers al lucrurilor pentru orașul Vișeu de Sus. Mă implic pentru că așa sunt eu, un tânăr foarte activ, bine educat, harnic și îmi doresc ca totul să iasă perfect! Sunt un tânăr foarte ambițios și îmi doresc ca orașul Vișeu de Sus să devină unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. În Vișeu de Sus vreau să avem liniște, să fie un oraș curat, de care să fim mandri. Să dezvoltăm atat turismul cât și economia.

Sincer vă spun, cea mai mare satisfacție sufletească este când stau de vorbă cu cetățenii și reușesc să-i ajut și să le rezolv problemele. Un lucru care trebuie amintit este că deja încep să revină tinerii plecați în străinătate și din orașele mari în orașul Vișeu de Sus, semn că orașul a devenit atractiv pentru tineri și nu numai. Relația mea cu domnul primar Coman Vasile este foarte bună și colaborăm foarte bine împreună”, spune Grad Marius.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole